Polsk middag på bryggeri i Krakow – opplev andre smakfulle måter å bruke øl på!

Nå er det på tide med en skikkelig matfest – nemlig en polsk spesialitet som heter GOLONKO – hvilket er en gigantisk svineknoke marinert i øl som har blitt stekt sakte på et spyd. Den blir servert med pepperrot, fersk sylteagurk, sennep og masse brød. Dette kommer til å gi dere kraften til å fortsette festen i en by som aldri sover!

Etter at dere har møtt lokalguiden deres, så blir dere tatt med til et dødskult mikrobryggeri i sentrum av Krakow. I løpet av denne øl- og matfesten får dere prøve 5 øl (125 ml) og fra dette utvalget får dere velge 2 x 0.5 liter øl hver som blir servert i gigantiske femliters ‘giraffer’.

Bestill en polsk middag nå og få en ekte polsk opplevelse der ølen spiller den viktigste rollen, både i maten og i glasset!

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.