Kidnapping med GoGo i Krakow – skrem livet av brudgommen med den beste spøken noensinne!

Arranger kidnapping av brudgommen i Krakow – denne spøken kommer til å bli det beste dere noensinne har gjort!

Brudgommen tror at han skal på en vanlig barrunde og ta seg en vodkashot sammen med kompisene sine. Men plutselig tar 2 store menn tak i ham, drar en pose over hodet hans, kaster ham bak i en bil og kjører avgårde med ham. Mennene snakker kun polsk og han kommer ikke til å forstå noe som helst av hva som skjer. Han kommer til å tro at han har havnet i sitt livs verste mareritt!

Men neida, det er bare dere som skremmer ham ihjel! Han kommer til å bli kjørt rundt i byen med bind for øynene og håndjern på i omtrent 20 minutter. Resten av gjengen drar til strippeklubben, der brudgommen kommer inn – fastbundet til en stol så klart.

Da starter musikken og lysene slås på oppe på scenen. En lekker polsk stripper (eller 2 strippere for større grupper) kommer ut og danser for ham mens hele gjengen ser på. Dette er virkelig en helt uforglemmelig opplevelse som kommer til å leve videre for alltid.

Merk: Dere får alle én vodkashot i baren OG én på strippeklubben (brudgommen kommer definitivt til å trenge det etter alt han har vært gjennom!) Guide, inngang til strippeklubb og bordreservasjon er inkludert i prisen.

Den tidligste starten for denne aktiviteten er 20.00, siden strippeklubben åpner 21.00.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.