Arrester brudgommen og få ham til å tro han er på et utdrikningslag fra helvete!

Alt går som på skinner i Polens nest største by. Ingen har havnet på sykehuset enda og ingen har blitt arrestert. Eller det vil si, frem til 2 undercover narkotikapolitibetjenter tar tak i brudgommen i baren og setter håndjern på ham etter at de har funnet en pose med hvitt pulver i lommen hans.

Brudgommen kommer til å tro at han skal havne i fengsel i utlandet, helt til de to politibetjentene gir ham en vodkashot og avslører spøken. Han kommer til å ha hjertet i halsen helt frem til dette øyeblikket, muligens kan det ha kommet noe ut i buksene også.

Denne spøken er ikke for sarte sjeler, så dere må være sikre på at han kan takle dette fysisk. Hele spøken tar omtrent 15 minutter, men det kommer til å være 15 minutter med helvete for brudgommen. Pubreservasjonen og 1 vodkashot per person er inkludert i prisen.

Bestill gjennom oss i dag og skrem livet av den gode kompisen deres, mens dere kan le dere ihjel!

Merk: Denne aktiviteten må bestilles i forbindelse med en annen aktivitet, som for eksempel en pubcrawl eller annen guidet tur.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.