AK-47 Ekstremskyting i Budapest – skyt med noen av verdens feteste våpen!

Nå har endelig den ultimate skytepakken med AK-47 kommet til Pissup. Vi har samlet alle de feteste våpnene og gir dere en unik mulighet til å teste hvor kraftige de kan være.

Dere kan sannsynligvis skyte med små håndvåpen hos den lokale skyteklubben hjemme i Norge, men med Pissup i Budapest får dere oppleve ekte AK-47 ekstremskyting.

Denne aktivitetspakken inkluderer en vill fullautomatisk AK-47, som bare i seg selv er verdt alle pengene! I tillegg til dette får dere også et utvalg av kraftige skytevåpen som .22 Revolver, 357 Magnum, Glock 9mm, pumpehagle, automatgevær og skarpskyttergevær. Dette er garantert en opplevelse dere aldri kommer til å glemme!

Få ut deres indre actionhelt og lev dere inn i opplevelsen. Se hvem som er skarpskytteren i gjengen! Når dere er ferdige med å skyte får alle sammen hver sin øl til å roe nervene med. Transport er også inkludert, tur/retur.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass til vår AK-47 Ekstremskyting!

Merk: Av åpenbare grunner får man ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under denne aktiviteten. Ingen med psykiske lidelser får heller skyte. Mener instruktørene at noen ikke er stabile nok til å skyte, da får de heller ikke det.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.