Biff og stripping i Barcelona – hva mer kan en mann ønske seg?

Her får du akkurat det som står på pakken… nemlig først en biff og så blir det stripping! Dette er en av våre bestselgende aktiviteter uansett hvilken destinasjon dere skal til. Vi i Pissup mener at denne aktiviteten er et absolutt must for å få den perfekte gutteturen til Barcelona.

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved avtalt sted og tar dere med til restauranten. Her får dere først nyte litt herlig tapas og en stor og saftig spansk biff i en privat del av den lokale restauranten. Er noen i gjengen vegetarianer? Da har vi også et vegetarisk alternativ. Bare gi beskjed til oss på forhånd, så fikser vi det. Dere får også 2 store øl hver til å skylle ned maten med og starte alkoholinntaket for kvelden.

Etter at dere har slukt maten er det på tide med dessert, det er bare det at desserten heller kommer i form av en sexy spansk kvinne! Hun kommer til å gi dere et fantastisk strippeshow, der hun selvsagt også kommer til å gi brudgommen litt ekstra oppmerksomhet.

Dette er den perfekte måten å starte kvelden på og det beste vorspielet til en barcrawl.

Vi anbefaler dere å bestille så tidlig som mulig, siden dette er en av våre bestselgende aktiviteter og det er derfor lurt å sikre seg en plass i god tid.

  • Så du noe du likte? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet under eller lag din egen reise ved å klikke på den røde linken ovenfor.