pils-piker-pistoler-warszawa
Warszawa

Pils, piker og pistoler i Warszawa

Sjekk tilgjengelighet
 

Pils, piker og pistoler i Warszawa

Pris fra
kr2931 pp

Luksushotell i Warszawa, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Budsjettskyting
  • Pissup på bryggeri
  • VIP Strippeklubb og middag
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Budsjettskyting

Budsjettskyting

Budsjettskyting i Warszawa er perfekt for de som vil teste å skyte med våpen, men som ikke vil bruke for mye penger. Ta sjansen nå mens dere kan, det er ikke hver dag man får skyte med maskinpistol.

Lørdag

Pissup på bryggeri

Pissup på bryggeri

Pissup på bryggeri i Warszawa - her blir dere lært hvordan ølen lages, får en kort omvisning og så venter det 4 små og 2 store øl på dere til slutt!
VIP Strippeklubb og middag

VIP Strippeklubb og middag

VIP Strippeklubb og middag er den ultimate kvelden ute på byen. Få VIP-inngang på strippeklubben, bordreservasjon og et herlig 3-retters måltid på Warszawas beste strippeklubb!

Detaljer

Pils, piker og pistoler - de tre ingrediensene som utgjør det perfekte utdrikningslaget i Warszawa. Og med perfekt, da mener vi store mengder alkohol, pupper og avfyring av våpen!

PILS - Sug til dere litt lokalkunnskap og drikk øl samtidig. Er det mulig? Ja, med Pissup på bryggeri er det fullt mulig. Her blir det en bryggeriomvisning, deretter blir det ølsmaking og til slutt... enda mer øl!

PIKER - Nyt et nydelig 5-stjerners måltid i et veldig spesielt lokale... nemlig Warszawas beste strippeklubb.

PISTOLER - Man kan ikke ha et klassisk utdrikningslag uten å skyte noe. Med vår Budsjettskyting får dere skyte med 3 ulike våpen og totalt 30 skudd. Det er på tide å åpne ild mot fienden (blinken)!

To netter på 3-stjerners hotell er inkludert i prisen. Et komfortabelt hotell som ligger sentralt og passer perfekt for utdrikningslag!

Din overnatting

Luksushotell i Warszawa

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Warszawa Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Warszawa upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding