luksuspakke-warszawa
Warszawa

Luksuspakke i Warszawa

Sjekk tilgjengelighet
 

Luksuspakke i Warszawa

Pris fra
kr3271 pp

Luksushotell i Warszawa, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Flyplasstransport
  • Partybåt med stripper
  • VIP klubb
  • Biff og bryster
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Transport til og fra flyplassen

Transport til og fra flyplassen

Bestill transport til og fra flyplassen som et tillegg i hele pakken. La oss ta oss av transporten mens dere gjør det gutter kan best, nemlig drikke øl!

Lørdag

Partybåt med Stripper

Partybåt med Stripper

Partybåt med stripper er den perfekte sommeraktiviteten! Her kan dere ligge i sola og kose dere med litt polsk vodka og nyte synet av en nydelig stripper!
Biff & Bryster

Biff & Bryster

Biff og bryster er den perfekte starten på kvelden. Her får dere knallgod mat for ekte menn og så krydrer vi det med et privat strippeshow til slutt!
VIP Klubb

VIP Klubb

Få en fet tur ut på byen i Warszawa. Vi sørger for at dere får VIP-inngang, hoppe over køen og bordreservasjon. Unngå å kaste bort dyrebar tid på dårlige klubber - dra heller ut med oss!

Detaljer

Luksuspakke i Warszawa - vil dere gjøre utdrikningslaget litt ekstra spesielt? Da er dette pakken for dere!

FLYPLASSTRANSPORT - Glem alt stress med taxier, vi fikser komfortabel transport til dere, som henter dere på flyplassen ved ankomst og kjører dere tilbake når helgen er over. Smidig som bare det!

PARTYBÅT - Alle ombord på partybåten! Her får dere: en tur på partybåten, en stripper og en flaske vodka, i tillegg til at det finnes en kontantbar ombord.

BIFF OG BRYSTER - Dette er akkurat det dere tror det er. Først får dere en herlig biffmiddag, deretter får dere se på et par vakre bryster! Hva synes dere om det til dessert?!

VIP KLUBB - Det er på tide å dra på klubb!!! Så sleng på dere danseskoa. Her får dere VIP-inngang, bordreservasjon, velkomstshot og en alkoholpakke inkludert. Dette er virkelig for sanne festløver!

To netter på et 3-stjerners hotell er inkludert i prisen. Her får dere fine rom, pluss at det er komfortabelt og ligger veldig sentralt.

Din overnatting

Luksushotell i Warszawa

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Warszawa Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Warszawa upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding