budsjettpakke-warszawa
Warszawa

Budsjettpakke i Warszawa

Sjekk tilgjengelighet
 

Budsjettpakke i Warszawa

Pris fra
kr1318 pp

Luksushotell i Warszawa, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Guidet pubcrawl
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Transport til og fra flyplassen

Transport til og fra flyplassen

Bestill transport til og fra flyplassen som et tillegg i hele pakken. La oss ta oss av transporten mens dere gjør det gutter kan best, nemlig drikke øl!

Lørdag

Guidet pubcrawl

Guidet pubcrawl

Guidet pubcrawl i Warszawa - hvert sekund teller når dere er på guttetur og det siste man tenker på sjekke er hvor alle de fete barene er i byen - så la heller Pissup ta seg av det!

Detaljer

Budsjettpakke i Warszawa - denne pakken har alt det viktigste man trenger til et fett utdrikningslag!

TRANSPORT - Glem taxier og offentlig transport. Vi fikser transporten som får dere til og fra flyplassen i ett stykke og i god tid... til en bra pris.

PUBCRAWL - Start kvelden med en smell i Warszawa. En av våre ekspertguider tar dere med på en runde for å oppleve Warszawas uteliv. Alt dere trenger gjøre er å dukke opp, slå av hjernen (den bevisste delen) og helle innpå!

OVERNATTING - 2 netters budsjettovernatting er inkludert i pakken. Det kommer til å ligge sentralt, ha en bra valuta for pengene og det viktigste av alt: passer for gutter på utdrikningslag!

Din overnatting

Luksushotell i Warszawa

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Warszawa Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Warszawa upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding