Guttetur til Warszawa

Aktiviteter i Warszawa

Aktiviteter i Warszawa

Filters Activities

Se våre 38 beste aktiviteter i Warszawa

label

Aktiviteter i Warszawa - Pissup Anbefaler

Vi tar det for gitt at dere kommer til å drikke dere komplett dritings på turen deres. Det hadde ikke vært noe særlig til utdrikningslag hvis dere ikke gjorde det. Og vi har faktisk noen aktiviteter som kan hjelpe dere på veien. Vi vil i hver fall ikke at dere skal ende opp med å sitte i en mørk bar uten å få med dere alt det spennende Warszawa har å tilby.

Warszawa tilbyr noen av de beste aktivitetene i Europa, spesielt der flotte kvinner er involvert. Hva med en heftig runde Oljebryting, der to sexy damer slåss mot hverandre i et basseng fylt med olje. Her får dere også sende inn brudgommen, der han må vise hva han går for mot de to kvinnene. Eller hva med å gi ham en hyggelig overraskelse med en Sexy vaskedame som dukker opp og gir ham en privat dans på hotellrommet? Dette er starten på et eventyr dere sent kommer til å glemme.

Polakkene er kjent for å være litt sprø, så derfor er det bare å utnytte det når dere likevel er her. Dra ut på et off-road eventyr eller kjør med monsterbuggies og slipp fartsdemonen løs! Dere kan selvsagt også bestille en runde på skytebanen og få skyte med både revolvere, hagler og maskingevær. Når man er på guttetur i Warszawa sammen med Pissup, da er det bare fantasien setter grenser!  

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser