pils-piker-pistoler-vilnius
Vilnius

Pils, piker og pistoler i Vilnius

Sjekk tilgjengelighet

Pils, piker og pistoler i Vilnius

Pris fra
kr3024 pp

Luksushotell i Vilnius, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Skytebane
  • Ølsykkel
  • Middag og lesbisk show på strippeklubb
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Skytebane

Skytebane

Skytebane i Vilnius - her har dere sjansen til å få skyte med noen fete kvalitetsvåpen som dere garantert har sett i Hollywood-filmer! En klassisk aktivitet til utdrikningslaget.
Ølsykkel

Ølsykkel

Ølsykkel i Vilnius - den ultimate måten å få med seg alle turistattraksjoner på. Drikk dere dritings, mens dere tråkker og lar den edru guiden holde dere trygt på veien.

Lørdag

Middag og lesbisk show på strippeklubb

Middag og lesbisk show på strippeklubb

Et lesbisk show og en god biffmiddag er noe som går hånd i hånd på et utdrikningslag. Her får dere nyte begge deler samtidig som dere også drikker øl. Den ultimate aktiviteten!

Detaljer

Pils, piker og pistoler i Vilnius - de 3 viktigste ingrediensene til et klassisk utdrikningslag i Litauens hovedstad!

PILS - Dra på en ølsykkeltur. Tråkk rundt i de vakre gatene i Vilnius, mens dere heller innpå totalt 20 liter øl. Dette er det perfekte vorspielet til utdrikningslaget!

PIKER - Kom inn på en av de beste strippeklubbene i Vilnius, få en nydelig biffmiddag med vin og avslutt det hele med et sexy lesbisk strippeshow. Dette er virkelig den ultimate kvelden på byen med gutta!

PISTOLER - Et klassisk utdrikningslag er ikke komplett uten en tur til skytebanen. Her får dere skyte med en Glock 17, Heckler & Koch MP5 og en Kalashnikov. PANG!

To netter på 3-stjerners hotell er inkludert i prisen. Komfortable rom, sentralt beliggende og (viktigst av alt) passende for utdrikningslag.

Din overnatting

Luksushotell i Vilnius

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Vilnius Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Vilnius upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding