budsjettpakke-vilnius
Vilnius

Budsjettpakke i Vilnius

Sjekk tilgjengelighet
 

Budsjettpakke i Vilnius

Pris fra
kr1188 pp

3-stjerners hotell i Vilnius, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Transport
  • Barguide i Gamlebyen
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Flyplasstransport i Vilnius - enkel og komfortabel transport frem og tilbake til flyplassen! La Pissup ta seg av transporten, slik at dere kan slappe av.

Lørdag

Barguide i Gamlebyen

Barguide i Gamlebyen

Bli med på en barguide til Gamlebyen i Vilnius. Pissup tar dere med til de beste barene i byen som serverer den beste ølen og har det vakreste klientellet. Dette vil dere ikke gå glipp av!

Detaljer

Budsjettpakke i Vilnius - denne pakken har alt det viktigste til et fantastisk utdrikningslag i Litauens hovedstad!

TRANSPORT - Glem taxier, vi fikser transport fra flyplassen til hotellet for dere. Og når helgen er over og dere føler at hodet skal eksplodere etter alt det ville dere har vært med på, da ordner vi transporten tilbake til flyplassen også.

BARGUIDE I GAMLEBYEN - Dette er starten på en heftig kveld i Vilnius. Guiden tar dere med rundt til de beste barene i Gamlebyen. Alt dere må gjøre er å dukke opp og helle innpå.

OVERNATTING - To netters budsjettovernatting er inkludert i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det ligger sentralt og det passer til utdrikningslag.

Ønsker dere å legge til flere aktiviteter? Da kan dere selvsagt det! Vi har alt fra skyteaktiviteter til limousiner og casinokvelder. Ta kontakt med oss i dag, så kommer en av våre eksperter tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

3-stjerners hotell i Vilnius

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
3-stjerners hotell i Vilnius Image

Dette er løsningen for dere som gjerne vil ha det litt mer komfortabelt. Pissup passer på at dere får et 3-stjerners hotell og våre priser inkluderer frokost. Dere kan få 2-3-4 personers rom med senger til alle. Hotellene ligger sentralt, slik at dere slipper å bruke masse tid på å komme dere hjem i natten. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Vilnius upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding