Guttetur til Vilnius

Aktiviteter i Vilnius

Aktiviteter i Vilnius

Filters Activities

Se våre 22 beste aktiviteter i Vilnius

label

Aktiviteter i Vilnius - Pissup Anbefaler

Hva er vel et utdrikningslag uten noen aktiviteter som er litt utenom det vanlige? Dere må uansett finne barene og nattklubbene og dere bør heller ikke gå glipp av muligheten til å gjøre noe helt spesielt sammen med gutta. Pissup har arrangert reiser og utdrikningslag til Vilnius i mange år og vi kjenner byen ut og inn, hva den har å tilby og hvor de beste stedene er. Om det er mulig å gjøre det i Vilnius, da er det også mulig å bestille det gjennom oss.

I Vilnius kan dere ta dere en tur ut med en Ølsykkel for å få med dere litt sightseeing, samtidig som dere får drikke øl. Men før dere heller innpå med alkohol anbefaler vi virkelig at dere tar en tur til Skytebanen eller hopper i og prøver å kjøre en vaskekte Stridsvogn. Er dere ute etter fin utsikt, da kan vi virkelig anbefale at dere bestiller en Luftballongtur. Dere kommer til å gli gjennom luften og få se Vilnius ovenfra, mens dere får dele på en flaske musserende vin. Fint skal det være!

 

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser