pils-piker-pistoler-tallinn
Tallinn

Pils, piker og pistoler i Tallinn

Sjekk tilgjengelighet

Pils, piker og pistoler i Tallinn

Pris fra
kr2413 pp

Luksushotell i Tallinn, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Pissup på lokalbar
  • Skyting
  • Strippeklubb
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Skyting

Skyting

Skyting i Tallinn - se hvem av dere som er den mest treffsikre i gjengen! Skyt med revolver, pistol og pumpehagle.
Øl på lokalbar

Øl på lokalbar

Øl på lokalbar i Tallinn - skål alle sammen! Hva er vel bedre enn å oppleve den lokale kulturen enn å drikke den? Prøv 6 ulike typer estisk øl på en hyggelig lokalbar.
Strippeklubb

Strippeklubb

Strippeklubb i Tallinn - gratis inngang på en av byens beste strippeklubber. Pissup sørger for at dere får komme inn uten å vente.

Detaljer

Pils, piker og pistoler i Tallinn - alt det viktigste man trenger til et heftig utdrikningslag i den estiske hovedstaden!

PILS - Dra til en lokalbar og start kvelden med et par øl. Vi inkluderer hele 6 halvlitere per person, alle lokaløl. Det burde være nok til å få dere i gang!

PIKER - Med inngangsbilletter til strippeklubben kommer dere rett inn på en av de beste klubbene i byen. Her kan dere se de lokale talentene vise frem sine litt mer private deler.

PISTOLER - Intet utdrikningslag er komplett uten en runde på skytebanen. Med denne pakken får dere prøve en revolver, en pistol og en kraftig pumpe-hagle.

Vi inkluderer to netter på 3-stjerners hotell i prisen. Hotellet er komfortabelt og ligger sentralt, det vil si krypeavstand fra der alt skjer.

Om dere vil legge til flere aktiviteter, da kan dere selvsagt det! Ta kontakt med oss, så kommer en av våre Tallinn-eksperter tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

Luksushotell i Tallinn

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Tallinn Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Tallinn upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding