budsjettpakke-tallinn
Tallinn

Budsjettpakke i Tallinn

Sjekk tilgjengelighet
 

Budsjettpakke i Tallinn

Pris fra
kr1206 pp

3-stjerners hotell i Tallinn, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Privat barguide
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Bestill flyplasstransport gjennom Pissup og få en privat buss som er både romslig og komfortabel. Ingen liker å fikse taxi når man nettopp har landet i et nytt land, så la heller oss ta oss av alt stresset!
Privat barguide

Privat barguide

Privat barguide i Tallinn - garantert plass på byens feteste puber og barer! Sammen med Pissup trenger dere aldri stå i kø for å komme inn.

Detaljer

Budsjettpakke i Tallinn - alt det viktigste til et fett utdrikningslag i den estiske hovedstaden - uten å tømme lommeboka!

TRANSPORT - Det er aldri gøy å fikse taxi når man nettopp har landet i en ny by og om man er skikkelig uheldig kan det også bli ganske dyrt også. Flyplasstransporten vår frakter dere til hotellet - og tilbake igjen - i god tid til festen begynner for alvor eller før flyet skal gå når helgen er over.

PRIVAT BARGUIDE - En Pissup barcrawl er et must for alle utdrikningslag - en av våre morsomme guider tar dere med på en runde til de beste barene i Tallinn. Klarer dere å henge med?

To netters budsjettovernatting er inkludert i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det ligger i hvert fall veldig sentralt og viktigst av alt, det passer for utdrikningslag.

Om dere vil bestille en limo eller legge til andre aktiviteter - da kan dere det! Ta kontakt med oss, så kommer en av våre Tallinn-eksperter tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

3-stjerners hotell i Tallinn

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
3-stjerners hotell i Tallinn Image

Dette er løsningen for dere som gjerne vil ha det litt mer komfortabelt. Pissup passer på at dere får et 3-stjerners hotell og våre priser inkluderer frokost. Dere kan få 2-3-4 personers rom med senger til alle. Hotellene ligger sentralt, slik at dere slipper å bruke masse tid på å komme dere hjem i natten. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Tallinn upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding