budsjettpakke-tallinn
Tallinn

Budsjettpakke i Tallinn

Sjekk tilgjengelighet

Budsjettpakke i Tallinn

Pris fra
kr1206 pp

Budsjettovernatting Tallinn, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Privat barguide
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Bestill flyplasstransport gjennom Pissup og få en privat buss som er både romslig og komfortabel. Ingen liker å fikse taxi når man nettopp har landet i et nytt land, så la heller oss ta oss av alt stresset!
Privat barguide

Privat barguide

Privat barguide i Tallinn - garantert plass på byens feteste puber og barer! Sammen med Pissup trenger dere aldri stå i kø for å komme inn.

Detaljer

Budsjettpakke i Tallinn - alt det viktigste til et fett utdrikningslag i den estiske hovedstaden - uten å tømme lommeboka!

TRANSPORT - Det er aldri gøy å fikse taxi når man nettopp har landet i en ny by og om man er skikkelig uheldig kan det også bli ganske dyrt også. Flyplasstransporten vår frakter dere til hotellet - og tilbake igjen - i god tid til festen begynner for alvor eller før flyet skal gå når helgen er over.

PRIVAT BARGUIDE - En Pissup barcrawl er et must for alle utdrikningslag - en av våre morsomme guider tar dere med på en runde til de beste barene i Tallinn. Klarer dere å henge med?

To netters budsjettovernatting er inkludert i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det ligger i hvert fall veldig sentralt og viktigst av alt, det passer for utdrikningslag.

Om dere vil bestille en limo eller legge til andre aktiviteter - da kan dere det! Ta kontakt med oss, så kommer en av våre Tallinn-eksperter tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

Budsjettovernatting Tallinn

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Budsjettovernatting Tallinn Image

Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vandt til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert. Selv om dette er den billigste løsningen, passer vi på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Tallinn upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding