Guttetur til Tallinn

Aktiviteter i Tallinn

Aktiviteter i Tallinn

Filters Activities

Se våre 41 beste aktiviteter i Tallinn

label

Aktiviteter i Tallinn - Pissup Anbefaler

Tallinn var den andre byen, etter Praha, som Pissup begynte å arrangere utdrikningslag til. Dette gir oss 11 års erfaring med å tilby fantastiske utdrikningslag og gutteturer til den vakre hovedstaden i Estland. Ettersom vi hjalp mange av arrangørene i Tallinn inn på banen, så har vi utrolig gode forhold til alle leverandørene av de aktivitetene vi tilbyr.

En av de viktigste grunnene til at Tallinn er den ultimate byen å arrangere gutteturen til, er nemlig at det finnes mange flere kvinner enn menn som bor her. I tillegg til det, så har Estland også det høyeste antallet supermodeller per innbygger i hele verden! Så her er det virkelig ikke mangel på vakre damer.

I Tallinn har vi veldig mange spennende og adrenalinfylte aktiviteter. Ta dere en runde med Go-karts eller dra på en spennende ATV Safari. Eller hvorfor ikke prøve noe nytt og dra ut på tur med Hundeslede?! Det er også mulig å teste litt Mission Impossible Paintball, som foregår på en tidligere topphemmelig, sovjetisk radarstasjon!

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser