det-ultimate-utdrikningslaget-riga
Riga

Det ultimate utdrikningslaget i Riga

Sjekk tilgjengelighet
 

Det ultimate utdrikningslaget i Riga

Pris fra
kr3192 pp

Splendid Art Nouveau Hotel, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Bryggeriomvisning
  • Ølsykkel
  • Lazy rafting
  • Oppvarmingsbiff
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Ølsykkel

Ølsykkel

Ølsykkel i Riga er en hysterisk morsom aktivitet som kombinerer sightseeing med øl - dere får ha det moro og se den vakre latviske hovedstaden samtidig.
Bryggeriomvisning

Bryggeriomvisning

Nå er det på tide å drikke øl - dra på en bryggeriomvisning på et av Rigas beste bryggerier og drikk fantastisk smakfull øl rett fra kilden!

Lørdag

Lazy Rafting

Lazy Rafting

Lazy Rafting - ahhhh, livet er deilig! Bare du og kompisene dine som flyter sakte nedover elven. Den perfekte måten å lade opp batteriene før festen begynner igjen.
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Det kommer til å bli en lang natt og det er viktig å starte kvelden på rett måte, nemlig med en god biffmiddag med pommes frites og 2 STORE øl!

Detaljer

Det ultimate utdrikningslaget i Riga - en pakke for de som vil få med seg det beste byen har å tilby!

ØLSYKKEL - Stig ombord på ølsykkelen og tråkk dere rundt i Rigas gater, mens dere drikker øl. Dette er den beste formen for sightseeing når man er på utdrikningslag!

BRYGGERIOMVISNING - Elsker dere øl? Såklart gjør dere det. Derfor bør dere dra til selve kilden - nemlig en omvisning på et av Rigas beste bryggerier. Dere får selvsagt også smake på ølen når dere er der.

LAZY RAFTING - Dra på rafting etter en hardcore kveld ute på byen i den latviske hovedstaden. Dette er den beste kuren mot bakfylla. Ingen trenger få panikk om de ikke liker å bruke kroppen, for dette er nemlig lazy rafting og ikke white water rafting. Det er ganske stor forskjell på de to.

OPPVARMINGSBIFF - Dere må fylle magen før dere kan dra ut på byen igjen! Her får dere en nydelig biffmiddag og 2 store øl hver. Den perfekte starten på en gal kveld!

Det følger med to netter på 3-sjerners hotell i prisen. Om dere vil oppgradere hotellet eller legge til noen andre aktiviteter, da er det bare å ta kontakt. En av våre fantastiske festplanleggere i Riga kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

Splendid Art Nouveau Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Splendid Art Nouveau Hotel Image

The Hotel is located in the east of the city center, only a short bus ride away from the old town. The spacious rooms are in a classic design. All rooms have their own bathrooms, a minibar and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding