det-ultimate-utdrikningslaget-riga
Riga

Det ultimate utdrikningslaget i Riga

Sjekk tilgjengelighet

Det ultimate utdrikningslaget i Riga

Pris fra
kr3192 pp

Modern Hotel in Riga, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Bryggeriomvisning
  • Ølsykkel
  • Lazy rafting
  • Oppvarmingsbiff
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Ølsykkel

Ølsykkel

Ølsykkel i Riga er en hysterisk morsom aktivitet som kombinerer sightseeing med øl - dere får ha det moro og se den vakre latviske hovedstaden samtidig.
Bryggeriomvisning

Bryggeriomvisning

Nå er det på tide å drikke øl - dra på en bryggeriomvisning på et av Rigas beste bryggerier og drikk fantastisk smakfull øl rett fra kilden!

Lørdag

Lazy Rafting

Lazy Rafting

Lazy Rafting - ahhhh, livet er deilig! Bare du og kompisene dine som flyter sakte nedover elven. Den perfekte måten å lade opp batteriene før festen begynner igjen.
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Det kommer til å bli en lang natt og det er viktig å starte kvelden på rett måte, nemlig med en god biffmiddag med pommes frites og 2 STORE øl!

Detaljer

Det ultimate utdrikningslaget i Riga - en pakke for de som vil få med seg det beste byen har å tilby!

ØLSYKKEL - Stig ombord på ølsykkelen og tråkk dere rundt i Rigas gater, mens dere drikker øl. Dette er den beste formen for sightseeing når man er på utdrikningslag!

BRYGGERIOMVISNING - Elsker dere øl? Såklart gjør dere det. Derfor bør dere dra til selve kilden - nemlig en omvisning på et av Rigas beste bryggerier. Dere får selvsagt også smake på ølen når dere er der.

LAZY RAFTING - Dra på rafting etter en hardcore kveld ute på byen i den latviske hovedstaden. Dette er den beste kuren mot bakfylla. Ingen trenger få panikk om de ikke liker å bruke kroppen, for dette er nemlig lazy rafting og ikke white water rafting. Det er ganske stor forskjell på de to.

OPPVARMINGSBIFF - Dere må fylle magen før dere kan dra ut på byen igjen! Her får dere en nydelig biffmiddag og 2 store øl hver. Den perfekte starten på en gal kveld!

Det følger med to netter på 3-sjerners hotell i prisen. Om dere vil oppgradere hotellet eller legge til noen andre aktiviteter, da er det bare å ta kontakt. En av våre fantastiske festplanleggere i Riga kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

Modern Hotel in Riga

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Modern Hotel in Riga Image

This hotel is located south of the city centre in Riga, close to the historic central market...that means not that far from the bars and sights! The rooms are kept in a modern, yet cosy design. All rooms have their own bathrooms, a minibar and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding