pils-piker-pistoler-riga
Riga

Pils, piker og pistoler i Riga

Sjekk tilgjengelighet
 

Pils, piker og pistoler i Riga

Pris fra
kr2937 pp

Splendid Art Nouveau Hotel, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Privat strippebåt med middag
  • Paintball
  • Ølsykkel
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Paintball

Paintball

Om du får er en av de som lett får blåmerker, da er ikke dette noe for deg. Hvis ikke, sikt på rumpeballene til resten av gjengen og se hvem som er den beste krigsføreren! Pa
Ølsykkel

Ølsykkel

Ølsykkel i Riga er en hysterisk morsom aktivitet som kombinerer sightseeing med øl - dere får ha det moro og se den vakre latviske hovedstaden samtidig.

Lørdag

Privat strippebåt med middag

Privat strippebåt med middag

Strippere, drinker og middag ute til sjøs - det blir ikke bedre enn det! Vår private strippebåt er den ultimate måten å tilbringe dagen i Riga.

Detaljer

Pils, piker og pistoler i Riga - dette er de 3 viktigste tingene man må ha med for å få et helt fantastisk utdrikningslag!

PILS - Det finnes ikke noe som er bedre enn en velfortjent øl. Så hvorfor ikke kombinere øldrikkingen med litt trening og sightseeing? Da er ølsykkelen akkurat det dere trenger! Tråkk, drikk, se, tråkk, drikk, se... osv. Ja, dere forstår hva det går i.

PIKER - Riga er en havnby, så den må sees fra vannet. Men vent, hva er det...? Et par vakre pupper er i veien! Aha, det er en stripper. Bli med på en privat strippebåt og få flere show og en nydelig 3-retters middag.

"PISTOLER" - Paintball!!! Hvorfor er painball bedre enn å skyte med ekte våpen? Fordi du kan skyte brudgommen og komme unna med det!

To netter på 3-stjerners hotell er inkludert. Et komfortabelt hotell som ligger sentralt og innenfor krypeavstand fra festlivet.

Vil dere legge til flere aktiviteter? Intet problem. Ta kontakt med oss, så kommer en av våre Riga-eksperter tilbake til dere så fort som overhode mulig.

Din overnatting

Splendid Art Nouveau Hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Splendid Art Nouveau Hotel Image

The Hotel is located in the east of the city center, only a short bus ride away from the old town. The spacious rooms are in a classic design. All rooms have their own bathrooms, a minibar and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding