luksuspakke-riga
Riga

Luksuspakke i Riga

Sjekk tilgjengelighet

Luksuspakke i Riga

Pris fra
kr3085 pp

Budsjett Overnatting Riga, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Paintball
  • ATV Safari
  • Oppvarmingsbiff
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Paintball

Paintball

Om du får er en av de som lett får blåmerker, da er ikke dette noe for deg. Hvis ikke, sikt på rumpeballene til resten av gjengen og se hvem som er den beste krigsføreren! Pa
ATV Safari

ATV Safari

ATV Safari i Riga er noe for ekte adrenalinjunkies. Dere får kjøre ut i terrenget i de latviske furuskogene og det finnes også sandbrudd som dere kan spinne opp sanden med hver sin kratftige ATV!
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Det kommer til å bli en lang natt og det er viktig å starte kvelden på rett måte, nemlig med en god biffmiddag med pommes frites og 2 STORE øl!

Detaljer

Luksuspakke i Riga - alt dere trenger til en heftig helg i den latviske hovedstaden!

PAINTBALL - hva kan vel være bedre enn å skyte kompisene sine, uten konsekvenser? Se hvem som er den beste og mest strategiske krigsføreren i gjengen.

ATV SAFARI - Er dere en eventyrlig gjeng? Vår ATV Safari er et heftig offroad-eventyr som strekker seg gjennom den flotte latviske barskogen. En helt fantastiske opplevelse for fartsglade menn!

OPPVARMINGSBIFF - Det kalles 'Oppvarmingsbiff' av en grunn. Det er det perfekte måltidet før man skal ut på byen. Dere får også med 2 store øl til maten. Mmmm, nydelig!

I tillegg til disse fantastiske aktivitetene, så er det også inkludert to netter på et 3-stjerners hotell i Luksuspakken. Dere får fine og store rom, men det viktigste av alt er at det passer for utdrikningslag.

Din overnatting

Budsjett Overnatting Riga

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Budsjett Overnatting Riga Image

Om dere ønsker å heller bruke penger på damer og drikke enn hotell er dette det perfekte stedet for dere. Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vant til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert. Selv om dette er den billigste løsningen, har dere fremdeles mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal dra ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding