luksuspakke-riga
Riga

Luksuspakke i Riga

Sjekk tilgjengelighet

Luksuspakke i Riga

Pris fra
kr3085 pp

Modern Hotel in Riga, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Paintball
  • ATV Safari
  • Oppvarmingsbiff
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Paintball

Paintball

Om du får er en av de som lett får blåmerker, da er ikke dette noe for deg. Hvis ikke, sikt på rumpeballene til resten av gjengen og se hvem som er den beste krigsføreren! Pa
ATV Safari

ATV Safari

ATV Safari i Riga er noe for ekte adrenalinjunkies. Dere får kjøre ut i terrenget i de latviske furuskogene og det finnes også sandbrudd som dere kan spinne opp sanden med hver sin kratftige ATV!
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Det kommer til å bli en lang natt og det er viktig å starte kvelden på rett måte, nemlig med en god biffmiddag med pommes frites og 2 STORE øl!

Detaljer

Luksuspakke i Riga - alt dere trenger til en heftig helg i den latviske hovedstaden!

PAINTBALL - hva kan vel være bedre enn å skyte kompisene sine, uten konsekvenser? Se hvem som er den beste og mest strategiske krigsføreren i gjengen.

ATV SAFARI - Er dere en eventyrlig gjeng? Vår ATV Safari er et heftig offroad-eventyr som strekker seg gjennom den flotte latviske barskogen. En helt fantastiske opplevelse for fartsglade menn!

OPPVARMINGSBIFF - Det kalles 'Oppvarmingsbiff' av en grunn. Det er det perfekte måltidet før man skal ut på byen. Dere får også med 2 store øl til maten. Mmmm, nydelig!

I tillegg til disse fantastiske aktivitetene, så er det også inkludert to netter på et 3-stjerners hotell i Luksuspakken. Dere får fine og store rom, men det viktigste av alt er at det passer for utdrikningslag.

Din overnatting

Modern Hotel in Riga

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Modern Hotel in Riga Image

This hotel is located south of the city centre in Riga, close to the historic central market...that means not that far from the bars and sights! The rooms are kept in a modern, yet cosy design. All rooms have their own bathrooms, a minibar and a tea/coffee-station.

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding