budsjettpakke-riga
Riga

Budsjettpakke i Riga

Sjekk tilgjengelighet

Budsjettpakke i Riga

Pris fra
kr1225 pp

Budsjett Overnatting Riga, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Pissup Barguide
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Med vår behagelige flyplasstransport kan dere slippe tanken på alt stress med å fikse taxi eller offentlig transport når dere kommer til Riga. Vi henter dere også når dere skal hjem igjen!

Lørdag

Pissup Barguide

Pissup Barguide

Ikke kast bort tiden på lete etter gode barer - bestill heller vår lokale og erfarene guide til å vise dere de beste barene Riga har å tilby.

Detaljer

Budsjettpakke i Riga - her har vi tatt med alt det viktigste til et utdrikningslag! For de av dere som ikke vil tømme lommeboka, men likevel vil ha det så gøy som mulig.

TRANSPORT - Glem taxier, drit i bestille en egen buss. La oss gjøre det for dere. Vi fikser flyplasstransport til dere, som får dere dit (og tilbake igjen) i god tid. Akkurat det dere trenger!

BARGUIDE - Pass på at dere havner rett. La en av våre ekspertguider ta dere med til de beste ustedene i Riga. Nå gjenstår det bare å bli så full at man ikke kan gå, men det er deres eget ansvar...

To netters budsjettovernatting er inkludert i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel akkurat, men det ligger i hvert fall veldig nære der alt skjer - hvilket betyr krypeavstand fra utelivet.

Din overnatting

Budsjett Overnatting Riga

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Budsjett Overnatting Riga Image

Om dere ønsker å heller bruke penger på damer og drikke enn hotell er dette det perfekte stedet for dere. Dere får losji på et 1-2 stjerners hotell eller hostel. Selv om det er billig, ligger gatene i trygge og rene områder med sentral beliggenhet. Disse gatene er vant til litt fest og moro, og passer derfor perfekt til et utdrikningslag. Det er sengeplasser til alle, men frokost er som regel ikke inkludert. Selv om dette er den billigste løsningen, har dere fremdeles mulighet til å kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal dra ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Riga upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding