Riga Flyplass Transport image

Flyplass Transport i Riga

Flyplass Transport i Riga

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende guide
  • Flyplasstransport – tur/retur
daytime
  • Oversikt

Flyplass Transport i Riga – slipp alt stress med å fikse transporten til og fra flyplassen!

La oss ta oss av alt stress som følger med når man kommer til en ny by. Vi fikser privat transport til dere både fra flyplassen til hotellet og tilbake til flyplassen når turen er over.

Guiden vår kommer og møter dere på flyplassen når dere lander og tar dere med rett til hotellet eller overnattingsstedet deres. Da slipper dere å prøve å få tak i en taxi, som uansett kommer til å kjøre den lange veien rundt, bare for å tjene en ekstra liten slant på dere turister.

Vi fjerner også alt stress med å fikse transport tilbake til flyplassen når turen er over. Dere er sikkert utslitt og bakfulle hele gjengen, så det siste dere vil er å håndtere taxisjåfører eller offentlig transport. Med denne flyplass transporten blir dere plukket opp ved hotellet 2 timer før flyet skal lette. Dermed kommer dere frem til flyplassen i god tid før flyet skal gå. Vi kan også hente dere enda tidligere om dere vil det.

Ta kontakt med oss og bestill i dag slik at dere slipper å tenke mer på flyplass transport når dere skal ut på guttetur!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +45 70 27 64 70 eller

Send en melding