Guttetur til Riga

Aktiviteter i Riga

Aktiviteter i Riga

Filters Activities

Se våre 43 beste aktiviteter i Riga

label

Aktiviteter i Riga - Pissup Anbefaler

Aktivitetene vi anbefaler i Riga inneholder ikke bare de vanlige aktivitetene for utdrikningslag: øl, strippeklubber og turer til skytebanen... Vi har også en hel del actionfylte aktiviteter som dere kan melde dere på for å holde dere unna trøbbel og fra å drikke dere selv inn i en koma! Om dere ser på dere selv som spenningssøkere, da har dere mer enn nok aktiviteter å velge mellom, inkludert både Jet Pack og Strikkhopping! Uansett hva dere er på let etter, så kan vi garantert hjelpe dere!

Go-karting i Riga - fartsfylt spenning

Vi har et fantastisk utvalg av ting guttegjengen kan gjøre på utdrikningslaget i Riga. Vi kan ta dere med på en fullspekket kveld på byen med Pils, Piker & Party-aktiviteten. Pissup-guiden deres tar dere med på en runde på de beste barene i Riga, deretter følger et besøk på en het strippeklubb og kvelden avsluttes med en tur til en nattklubb, der dere kan vrikke hoftene på dansegulvet helt til morgenen gryr. Er dere ute etter litt mer fartsfylt spenning - da er nok Go-karting noe for dere. Test det naturlige konkurranseinstinktet og se hvem som er de beste sjåføren i gjengen. Vil dere ta det med ro etter en hard kveld på byen - og kanskje se noen lokale, flotte damer også? Bestill Strippe-Yachten og slapp av på en flott båt sammen med gutta, der dere får se mange severdigheter samtidig som det foregår et hett strippeshow ombord.  

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser