det-ultimate-utdrikningslaget-praha
Praha

Det ultimate utdrikningslaget i Praha

Sjekk tilgjengelighet

Det ultimate utdrikningslaget i Praha

Pris fra
kr3099 pp

Cosy Hostel in Prague's trendy district, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • P*ssup Barguide med strippeklubb og drinker
  • Pissup på bryggeri
  • Tradisjonell tsjekkisk middag
  • Strippebåten
  • Program

  • Overnatting

Fredag

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

Bli med oss på en P*ssup Barguide i Praha og opplev det beste byen har å by på. Først drar vi på en pubcrawl og deretter bærer det videre til en strippeklubb, der dere får gratis inngang og et par drinker!

Lørdag

Pissup på Bryggeri

Pissup på Bryggeri

Pissup på bryggeri i Praha - her får dere lære alt dere trenger å vite om øl. Det følger med tre smaksprøver, én spesiallaget shot og 1 liter valgfri øl!
Tradisjonell tsjekkisk middag

Tradisjonell tsjekkisk middag

Uten (tsjekkisk) mat og drikke duger helten ikke. Vi har satt sammen en meny der vi sørger for at dere får den ultimate opplevelsen! Og det er selvsagt inkludert tsjekkisk øl.
Strippebåten

Strippebåten

Strippebåten vår i Praha er en perfekt måte å starte dagen på. Hopp ombord og seil nedover elven med vinden i håret og en lekker stripper som tar av seg klærne kun for dere!

Detaljer

Lenge leve kongen... av utdrikningslag! Praha var den første byen vi åpnet i og dermed kan vi denne byen like godt som baksiden av vår egen hånd. Av akkurat denne grunnen har vi satt sammen denne fantastiske pakken - egnet for en sann konge!

BARER OG STRIPPERE - På tide med en kongelig kveld på byen i Praha. Vi starter det hele med en barguide, der dere får dra til de beste barene i byen. Deretter avslutter dere kvelden med å stirre på dansende pupper på en strippeklubb.

MAT - Spis som konger med denne tradisjonelle tsjekkiske middagen i Praha. Og det beste med hele middagen? I løpet av 2 timer får dere ubegrensede mengder med øl (man må bare drikke opp først før man får en ny).

ØL - Ta en rundtur på et av de beste lokale bryggeriene og smak på noen av det fineste de har å tilby, sammen med ditt kongelige følge av utdrikningslagshelter.

STRIPPEBÅTEN - Det er bare å glemme Statsraad Lehmkuhl, dette skipet er mye bedre... og med bedre mener vi at det finnes strippere ombord.

To netters overnatting på 3-stjerners hotell er inkludert. Ønsker dere å oppgradere, eller legge til transport/limousiner, da er det bare å spørre.

Din overnatting

Cosy Hostel in Prague's trendy district

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Cosy Hostel in Prague's trendy district Image

The Hostel is located in Prague's trendy district 3, which is packed full of bars and night clubs. That means within staggering distance! And Prague city centre is located just a 15 min walk away. This great hostel also has its own bar and beer garden. Also the rooms are colorfully decorated to get you in the party spirit. Book this to get a great value for your money deal... so you'll have more money left for beer!

Detaljer
Upgrade

Praha upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding