luksuspakke-praha
Praha

Luksuspakke i Praha

Sjekk tilgjengelighet

Luksuspakke i Praha

Pris fra
kr4183 pp

Hotel in Prague's coolest district, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 4-stjerners hotell
  • Flyplasstransport
  • Hummerlimo
  • Oppvarmingsbiff
  • VIP Nattklubb
  • Program

  • Overnatting

  • Galleri

Fredag

Flyplasstransport - én vei

Flyplasstransport - én vei

Slipp alt stress med taxi eller annen transport fra flyplassen. Vi i Pissup fikser privat flyplasstransport (én vei) slik at dere kan ta det med ro!

Lørdag

Hummerlimo Transport

Hummerlimo Transport

Hummerlimo er den ultimate transporten for et utdrikningslag. Det er mer maskulint enn en vanlig limo, veldig lukseriøst og det finnes plass til strippere!
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff er det perfekte måltidet å starte kvelden på. Dere får en nydelig biff med tilbehør og 3 store øl eller 2 glass vin hver. Uten mat og drikke duger helten ikke!
VIP Nattklubb

VIP Nattklubb

Pissup fikser VIP Nattklubb i Praha for dere. Her blir dere behandlet som stjerner, får se fantastiske DJ-er og får drikke gratis for opptil hele 3400 NOK!

Detaljer

Denne luksuspakken er for den gjengen som vil ha mer enn bare et typisk utdrikningslag med barcrawl og budsjettskyting... (ikke det at det er noe galt med en klassisk budsjettpakke). Men om dere vil bo fint, ankomme byen med stil og slippe dere løs med en VIP-inngang på en nattklubb, da er dette pakken for dere!

HUMMERLIMO - Cruise rundt i denne dødsfete hummerlimoen som en hip-hop legende fra 90-tallet. Dette er en fantastisk måte å starte kvelden på... nemlig med stil.

BIFF - Rødt kjøtt til sultne menn, for uten mat og drikke duger helten ikke, osv... Men helt seriøst, oppvarmingsbiffen er akkurat det dere trenger for å holde ut hele natten lang!

VIP NATTKLUBB - Et luksusutdrikningslag i Praha er ikke komplett uten en VIP Nattklubb-opplevelse... der det følger med en guidet barcrawl og inngang på en nattklubb, der dere har en bordreservasjon og gratis drikke (for opptil 9000 tsjekkiske koruna!).

4-STJERNERS HOTELL - På en luksustur som denne vil man ikke bare ha et sted der dere kan sove ut rusen, man vil ha fine, komfortable rom med sentral beliggenhet... og alt dette på et hotell som passer utdrikningslag.

Denne luksuspakken i Praha har alt man trenger til et utdrikningslag verdig en rockestjerne!

Din overnatting

Hotel in Prague's coolest district

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Hotel in Prague's coolest district Image

The Hotel is located in Prague's coolest district - District 3, which is packed full of great bars and night clubs. Prague's city centre is just a 15 min walk away so there's no excuse for not seeing some of the sights! The rooms themselves are modern and spacious. They have each been individually designed and have their own private bathroom with either a shower or bathtub.

Detaljer
Upgrade

Praha upgrade options

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding