luksuspakke-praha
Praha

Luksuspakke i Praha

Sjekk tilgjengelighet
 

Luksuspakke i Praha

Pris fra
kr4183 pp

Unique Hotel next to Charles Bridge in Prague, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 4-stjerners hotell
  • Flyplasstransport
  • Hummerlimo
  • Oppvarmingsbiff
  • VIP Nattklubb
  • Program

  • Overnatting

  • Galleri

Fredag

Flyplasstransport - én vei

Flyplasstransport - én vei

Slipp alt stress med taxi eller annen transport fra flyplassen. Vi i Pissup fikser privat flyplasstransport (én vei) slik at dere kan ta det med ro!

Lørdag

Hummerlimo Transport

Hummerlimo Transport

Hummerlimo er den ultimate transporten for et utdrikningslag. Det er mer maskulint enn en vanlig limo, veldig lukseriøst og det finnes plass til strippere!
Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff

Oppvarmingsbiff er det perfekte måltidet å starte kvelden på. Dere får en nydelig biff med tilbehør og 3 store øl eller 2 glass vin hver. Uten mat og drikke duger helten ikke!
VIP Nattklubb

VIP Nattklubb

Pissup fikser VIP Nattklubb i Praha for dere. Her blir dere behandlet som stjerner, får se fantastiske DJ-er og får drikke gratis for opptil hele 3400 NOK!

Detaljer

Denne luksuspakken er for den gjengen som vil ha mer enn bare et typisk utdrikningslag med barcrawl og budsjettskyting... (ikke det at det er noe galt med en klassisk budsjettpakke). Men om dere vil bo fint, ankomme byen med stil og slippe dere løs med en VIP-inngang på en nattklubb, da er dette pakken for dere!

HUMMERLIMO - Cruise rundt i denne dødsfete hummerlimoen som en hip-hop legende fra 90-tallet. Dette er en fantastisk måte å starte kvelden på... nemlig med stil.

BIFF - Rødt kjøtt til sultne menn, for uten mat og drikke duger helten ikke, osv... Men helt seriøst, oppvarmingsbiffen er akkurat det dere trenger for å holde ut hele natten lang!

VIP NATTKLUBB - Et luksusutdrikningslag i Praha er ikke komplett uten en VIP Nattklubb-opplevelse... der det følger med en guidet barcrawl og inngang på en nattklubb, der dere har en bordreservasjon og gratis drikke (for opptil 9000 tsjekkiske koruna!).

4-STJERNERS HOTELL - På en luksustur som denne vil man ikke bare ha et sted der dere kan sove ut rusen, man vil ha fine, komfortable rom med sentral beliggenhet... og alt dette på et hotell som passer utdrikningslag.

Denne luksuspakken i Praha har alt man trenger til et utdrikningslag verdig en rockestjerne!

Din overnatting

Unique Hotel next to Charles Bridge in Prague

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Unique Hotel next to Charles Bridge in Prague Image

The Hotel itself is well-located right in the historical city centre of Prague, next to the picture-perfect Charles Bridge. A great spot to get some great photographs for your Instagram...and close to the bars and clubs AKA staggering distance. The spacious rooms combine classical and modern elements. They are well equipped, and include tea/coffee maker, a seating area, and a flat screen TV.

Detaljer
Upgrade

Praha upgrade options

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding