budsjettpakke-praha
Praha

Budsjettpakke i Praha

Sjekk tilgjengelighet

Budsjettpakke i Praha

Pris fra
kr1707 pp

Hotel in Prague's coolest district, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • P*ssup Barguide med strippeklubb og drinker
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport - én vei

Flyplasstransport - én vei

Slipp alt stress med taxi eller annen transport fra flyplassen. Vi i Pissup fikser privat flyplasstransport (én vei) slik at dere kan ta det med ro!

Lørdag

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

P*ssup Barguide med Strippeklubb & Drinker

Bli med oss på en P*ssup Barguide i Praha og opplev det beste byen har å by på. Først drar vi på en pubcrawl og deretter bærer det videre til en strippeklubb, der dere får gratis inngang og et par drinker!

Detaljer

Budsjettpakke i Praha: Tenk på det som en overlevelsespakke. Vi skaffer det absolutt viktigste til en heftig helg i Praha.

FLYPLASSTRANSPORT - Først og fremst så fikser vi flyplasstransporten. Dette betyr at dere slipper å vente på taxi når dere kommer frem! Det er kanskje ikke akkurat en limo, men dere kommer til å sette stor pris på det både når dere kommer frem og når dere skal dra igjen... spesielt om dere har en heftig bakrus når turen er omme.

OVERNATTING - Vi fikser et fint budsjetthotell til dere. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det kommer til å være et bra sted å stupe i seng etter en heftig kveld på byen!

UTELIV - På vår helt egne Pissup Barguide med strippeklubb og drinker får dere den ultimate utekvelden i Praha. Vi tar dere med til de beste utestedene... og til slutt ender dere opp i et rom fullt av nakne kvinner som viser frem sine mer private deler!

Denne pakken har alt dere trenger til et fantastisk utdrikningslag i Praha. Men om dere vil fylle på med enda flere aktiviteter - da kan dere selvsagt det også!

Din overnatting

Hotel in Prague's coolest district

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Hotel in Prague's coolest district Image

The Hotel is located in Prague's coolest district - District 3, which is packed full of great bars and night clubs. Prague's city centre is just a 15 min walk away so there's no excuse for not seeing some of the sights! The rooms themselves are modern and spacious. They have each been individually designed and have their own private bathroom with either a shower or bathtub.

Detaljer
Upgrade

Praha upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding