100% COVID Refund pakke >

Sightseeing i Veteranbil i Praha

Inkludert
  • Oldtimer Cabrio Car(s)
  • Sjåfør
  • 1 t. Sightseeingtur
  • 1 Beer each or 1 Bottle of Bubbly per Car
  • Pissup Guide
Daytime
Guided Tours

Sightseeing i veteranbil – det er ingenting som er som å cruise gjennom byen i en gammeldags veteranbil.

Vil dere at det skal føles som at dere er med i en kul 60-tallsfilm? Vel, da er det bare til å bestille denne aktiviteten og lene dere bak i en gammeldags cabriolet. De profesjonelle sjåførene våre tar dere gjennom den vakre middelalderbyen i Praha – der dere passerer mange viktige severdigheter på veien.

Disse bilene er godt vedlikeholdt og komfortable. Og etter at dere har tatt inn den vakre utsikten, så får alle hver sin øl ELLER så får dere dele en flaske musserende (1 per bil). Vi spanderer!

Bestill i god tid slik at vi kan forsikre at dere får plass. Vi kan fikse det slik at turen starter ved hotellet deres. Om dere ikke starter ved hotellet, så tar guiden vår dere med til møteplassen, der vi inkluderer billetter til offentlig transport én vei.

Slik fungerer det:

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere eventuelt videre med offentlig transport til avtalt sted i sentrum, der sightseeingrunden starter. Om dere bestiller i god tid kan vi fikse det slik at dere får starte ved hotellet.

Merk: Vennligst gi oss beskjed på forhånd om hvilken type alkohol dere foretrekker!

Vi anbefaler å bestille denne aktiviteten til enten en lørdag eller søndag, siden da er det relativt lite trafikk. Da kan dere få dekket en større avstand og se flere severdigheter på runden.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding