100% COVID Refund pakke >

Moon Nightclub med signaturcocktails i Praha

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Inngang nattklubb
  • Hopp over køen
  • Bordreservasjon på Moon Club
  • 4 x Signaturcocktails hver
Night Life
Night Club Entry
Landing Page

Finnes det egentlig noe bedre enn cocktails?

Er dere glad i cocktails? Ta med gjengen og den kommende brudgommen til Moon Nightclub i Praha, for en opplevelse dere sent vil glemme!

De ansatte på Moon Nightclub vil behandle den kommende brudgommen som en prins fra han kommer inn døren. Dere slipper å stå i kø og vil få fire deilige cocktails hver. Det er vel ikke noen overraskelse at dette er en av de mest populære aktivitetene for utdrikningslag vi tilbyr.

Denne aktiviteten er perfekt for grupper som vil ta noen drinker før kveldens store eventyr starter.

Dette kan dere forvente

Pissup guiden deres vil møte dere på avtalt sted i sentrum. Etter en introduksjon, så er det tid for cocktails! Guiden vil bringe dere til den populære bargaten Dlouhá Street, der dere finner Moon Nightclub. Guiden vil sørge for at dere slipper køen og kan gå rett inn.

En servitør vil ønske dere velkommen i inngangen og vise dere til bordet reservert for dere. Det vil være i nærheten av både hovedbaren og dansegulvet.

Dere vil deretter få en meny med 11 deilige cocktails som dere kan velge fra. Dere kan alle velge fire cocktails hver. De vil bli servert en etter en og de blir bare mer og mer smaksfulle ettersom timene går.

Gruppen vil ha bordreservasjon for hele kvelden, så dere kan være der så lenge dere vil, eller dere kan dra til et annet sted i nærheten.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Dere vil bli sjekket av vaktene ved Moon Club når dere kommer. De vil se etter ulovlige ting, som kniver, narkotika og skarpe objekter. Dersom du har noe slikt, så la det være hjemme.
  • Gruppen må være relativt edru når dere ankommer. Dere kan bli fulle når dere er på innsiden.
  • Kleskoden er casual, så ingen teite kostymer er tillatt. Du kan kle han opp i kostymer dagen etter!
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding