100% COVID Refund pakke >

Klubbnatt på Fashion Club i Praha

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Inngang nattklubb
  • Hopp over køen
  • 2 000 CZK drikkekupong hver
Add-Ons & Extras >
Night Life
Night Club Entry
Landing Page

Nattklubbene i Praha kan ikke sammenligned med andre rundt i Europa. Dette må du bare oppleve

Nattklubber i Praha er ville. Gi den kommende brudgommen en uforglemmelig natt på byen. Dra med gjengen til Fashion Club, en av de beste nattklubbene i den tsjekkiske hovedstaden. Her vil dere ha egen barkreditt, så her er det bare å slå dere løs! Ta en tur på dansegulvet, drikk noen øl, kanskje noen shotter? Siden Fashion Club er et veldig populært sted, både for lokale og turister, så vil det garantert bli kø og mye folk. Dere slipper å bekymre dere, for ikke bare har dere barkreditt, dere får også ekte VIP-behandling der dere slipper å stå i kø.

Drinkene kommer på løpende bånd, musikken pumper på dansegulvet og dere har egen barkreditt. Er ikke det oppskriften på en perfekt kveld?

Dette kan dere forvente

Når det nærmer seg tid for å dra ut, så vil guiden fra Pissup komme og hente dere på hotellet, eller møte dere på avtalt sted. Guiden vil gi dere en gjennomgang over hva dere kan forvente , før guiden vil følge dere til Fashion Club.

Når dere ankommer vil guiden koordinere med klubben slik at dere slipper inn via en privat inngang, så dere slipper køen. Her er dere heldig gutter, for denne klubben har ofte lang lang kø! Vanligvis kan det ta flere timer å komme inn - men ikke for dere!

Når dere kommer inn kan dere velge et bord. Dere vil deretter få deres egen barkreditt som dere kan bruke som dere vil hele kvelden. Husk at når kreditten er brukt opp, så er den brukt opp. Dere kan feste videre inne i klubben eller dra ut på terrassen og feste ut i nattetimene.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Kleskoden for Fashion Club er casual. Dropp de svarte dressene, dere trenger ikke kle dere for fancy.

Ting dere kan legge til om dere vil

  • Et deilig tre-retters måltid på Tanker Restaurant.

Add-Ons & Extras

3 course menu in Tanker
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding