Krakow Vill Politidverg image

Vill Politidverg i Krakow

Vill Politidverg i Krakow

Inkludert

  • Politidverg i 2 timer
  • Fastlenket til brudgommen
dagtid
natteliv
  • Oversikt

En vill politidverg er løs i Krakow - og nå har lenket seg fast til brudgommen for kvelden!

Denne dvergaktiviteten er den perfekte spøken til utdrikningslaget. Hva kan vel være morsommere enn en liten dverg, utkledd som politi, som kommer og lenker seg fast til kompisen deres i 2 timer? Hvis brudgommen ikke oppfører seg kommer han bli straffet med en smekk på rumpa!

Slik fungerer det:

Dvergspøken varer i to timer og kan kun bestilles som en del av hvilken som helst dag- eller kveldsaktivitet. Vi anbefaler å kombinere det med en av våre barguider eller klubbkvelder i Krakow. Dvergen er utkledd som en politibetjent med batong og en autoritær holdning! Deretter lenker dvergen seg fast til brudgommen med håndjern og forblir fastlenket til ham i to timer. Hvis brudgommen ikke oppfører seg blir han slått på rumpa med batongen.

Merk: Dvergen kan være mann eller kvinne - alt etter hvem som er tilgjengelig. Ved veldig sjeldne tilfeller og på grunn av uforutsette omstendigheter, kan det være at vi ikke har en dverg tilgjengelig. I disse tilfellene sender vi en veldig liten kvinne i stedet. Men det gjør ingenting, for hun er minst like underholdende!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding