Krakow Crosser Eventyr image

Crosser Eventyr i Krakow

Crosser Eventyr i Krakow

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende guide
  • Transport – tur/retur
  • Leie av firhjulinger
  • Alt nødvendig sikkerhetsutstyr
  • Tidtaker
dagtid
fremhevet
  • Oversikt

Crosser Eventyr i Krakow – et fartsfylt og spennende eventyr til utdrikningslaget i Polen!

Opplev spenningen med disse kraftige firhjulingene mens dere kjører mot hverandre på denne spesialbygde offroad-banen.

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet med en privat minibuss. Turen tar ca. 30-45 minutter, alt etter trafikken. Når dere kommer frem får dere utdelt alt nødvendig sikkerhetsutstyr og får en rask innføring i hvordan firhjulingene fungerer. Deretter får alle kjøre 20 minutter hver.

Naviger dere rundt hindrene på denne utfordrende tre kilometer lange banen med kraftige firhjulinger fra Honda og Yamaha. Disse firhjulingene er spesiallaget for røft terreng og kan nå opp i imponerende hastigheter. Det finnes ruter med ulike vanskelighetsgrader. Utfordre hverandre og se hvem som kan ta seg raskest rundt banen. Det er mulig å ta tiden på runden og dermed sammenligne tiden med de andre.

Crosserbanen vår ligger i en av forstedene til Krakow og det tar omtrent 30 minutter å komme seg dit. Transporten er inkludert og dere får kjøre minibuss både ut til stedet og tilbake igjen. Dere vil bli sluppet av ved hotellet, da det sannsynligvis vil være nødvendig med en dusj før dere fortsetter kvelden ute på byen. Vi kan garantere at dere ikke kommer til å være rene etter dette her. Dermed anbefaler vi å ta på dere passende klær som dere kan ofre.

Vi anbefaler denne aktiviteten for gutter som liker adrenalinfylte opplevelser. Vi kan love at dette kommer til å bli et av høydepunktene på turen.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass på vårt Crosser Eventyr!

Merk: Av åpenbare grunner får man ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når man skal kjøre. Alle som kommer påvirket vil bli nektet å være med.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding