det-ultimate-utdrikningslaget-kobenhavn
København

Det ultimate utdrikningslaget i København

Sjekk tilgjengelighet
 

Det ultimate utdrikningslaget i København

Pris fra
kr3481 pp

3-Stjerners Hotell i CPH, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Fangene på fortet
  • Ølsmaking
  • Privat båttur
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Fangene på Fortet

Fangene på Fortet

Fangene på Fortet er en klassisk aktivitet som de aller fleste kjenner til fra TV. Nå har dere sjansen til å prøve det selv og se om dere har det som trengs for å vinne utfordringen. Lykke til!
Ølsmaking

Ølsmaking

Ølsmaking i København - ahhh, øl, flytende gull - og danskene har virkelig peiling på hvordan man brygger det aller beste!
Privat Båttur

Privat Båttur

Privat båttur i København er en fantastisk aktivitet for dere som vil kaste dere ned, slenge beina opp og bare slikke sol, mens dere drikker og nyter livet!

Detaljer

Det ultimate utdrikningslaget i København - alt det beste den danske hovedstaden har å by på!

FANGENE PÅ FORTET - Den ultimate konkurranseaktiviteten til utdrikningslaget. Finn ut hvem av dere som er alfahannen i gjengen! Denne aktiviteten er inspirert av det populære underholdningsprogrammet "Fangene på fortet". Test utholdenheten og ferdighetene deres: Det kommer blant annet til å være med slanger, masse vann, balanseoppgaver, skremmende høyder, gå på knust glass og mye mer. Dette er absolutt ikke for pyser!

ØLSMAKING - Øl er jo en selvfølge på utdrikningslag og her får dere smake på flere ulike danskproduserte øl. Når dere er ferdige her kommer dere til å være øleksperter (eller i hvert fall litt småfulle).

PRIVAT BÅTTUR - Et luksuriøst og privat båtcruise i Københavns kanaler. Nyt 2 timer på vannet med en kald øl (eller 10) i hånden og solen i horisonten. Dette er den perfekte starten på en heftig kveld på byen i den danske hovedstaden.

Vi har lagt til to netters budsjettovernatting i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det ligger sentralt og det passer selvsagt også for utdrikningslag!

Din overnatting

3-Stjerners Hotell i CPH

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
3-Stjerners Hotell i CPH Image

Er dere ikke kjempekresne på hotell, MEN ønsker allikevel en viss komfort? Da er dette 3-stjerners hotell i sentrum av København en super løsning for dere. Komfortablet og rent, og gåavstand fra det meste.

Detaljer
Upgrade

København upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding