København

Drink & Drive

Sjekk tilgjengelighet

Drink & Drive

Pris fra
kr1079 pp

Budsjett Hotell, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjett Hotell
  • Ølsykkel
  • Pubcrawl
  • 3-retters middag
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Ølsykkel

Ølsykkel

Ølsykkel i København er en perfekt måte å gjøre sightseeingen i byen på, uten å miste dyrebar drikketid. Spill deres egen musikk og drikk uendelig mye øl!
Pubcrawl

Pubcrawl

Dette er et must i selveste København - kongen av Skandinavisk øl. Med dets mangfold av brune barer og pubber, og stamkundene som kommer med, må dere sik

Lørdag

3-retters middag

3-retters middag

Det er viktig å få i seg litt mat før man skal ut på livet og helle nedpå store mengder alkohol. Så hvorfor ikke da nyte et skikkelig godt 3-retters måltid når dere likevel er i en av Europas beste matbyer!

Detaljer

Drink & Drive høres kanskje farlig ut, men ikke i denne settingen. Her snakker vi Ølsykkel for alle penga! Det er ikke noe som er morsommere enn å sykle rundt på en giga-sykkel med gjengen i København, samtidig som dere drikker ubegrensede mengder med øl!

Videre blir dere tatt med på restaurant for å nyte en 3-retters middag. Vi inkluderer også en Pubcrawl, som dere kan velge om dere vil ta før eller etter middagen.

Om sommeren, om dere ønsker det, kan Ølsykkelen byttes til Drink & Sail, der dere blir tatt med på en kanalrundtur og får se byen fra vannet. Om dere ønsker å oppgradere pakken med ekstra aktiviter, som inngang til nattklubb eller strippeklubb for eksempel, da er det også alltid mulig.

PS: guide og transport til dagsaktiviteter er ikke inkludert, men kan tilføyes.

Din overnatting

Budsjett Hotell

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Budsjett Hotell Image

Hvis dere ikke har lyst til å bruke penger på hotell, og ser på det som kun et sted å sove et par timer, har vi dette budsjetthotellet i København som alternativ.

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +45 70 27 64 70 eller

Send en melding