Utrolig morsom boblefotball i København med Pissup

Boblefotball i København

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Boblefotball i København

Le så dere triller mens dere spiller boblefotball i København!

Det er ingenting som garanterer en bedre kur for bakrusen med kompisene dine enn en runde med boblefotball!

Boblefotball er helt nødvendig for å forsikre at dere skal huske denne helgen lenge og det er en fin måte for å få et “avbrekk” fra damer og pils. Dere blir delt opp i lag på fire. Om dere er en større gruppe så ordner vi slik at dere får det til med ekstra spilletid. Som dere sikkert har forstått, så fungerer boblefotball som vanlig fotball, bortsett fra én ting: bobledraktene!

Slik fungerer det:

Dere skal løpe inn og takle som vanlig, men i motsetning til vanlig fotball så kommer dere til å kunne kræsje inn i hverandre og deretter fly avgårde. Noen kommer helt sikkert til å sette seg fast på bakken i drakten også og bare rulle rundt. Det er ingen tvil om at denne aktiviteten er utrolig morsom i hvert fall!

Vi kan garantere at dere får svettet ut all alkohol og giftstoffer fra kvelden før, slik at alle kan stille seg om og bli klare for en runde nr. 2 på byen i Skandinavias beste festby!

Merk: på sommerhalvåret spiller dere ute, mens på vinterhalvåret (oktober-april) kreves det reservering av innendørsbane. Dere har vel ikke så lyst til å fryse ihjel heller på gutteturen.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding