Guttetur til København

Aktiviteter i København

Aktiviteter i København

Filters Activities

Se våre 41 beste aktiviteter i København

label

Aktiviteter i København - Pissup anbefaler

Det finnes et helt uendelig utvalg av ting å gjøre i København. Det dere bør få med dere er pubcrawls, besøk til Carlsberg-bryggeriet og inngang på strippeklubber, stuntman-trening - og mye, mye mer. København tilbyr sprø, men også litt mer avslappede, aktiviteter. Det er bare å velge og vrake! Selv om byen har et festområde som er lett å navigere seg rundt i, så er det alltid best å få seg litt lokal kunnskap før dere bare drar ut til hvilket som helst utested i byen. Vi i Pissup sikter på å gi dere de beste aktivitetene av høyest mulig kvalitet, for å sørge for at utdrikningslaget til København skal gå ned i historien som legendarisk.

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser