det-ultimate-utdrikningslaget-gdansk
Gdansk

Det ultimate utdrikningslaget i Gdansk

Sjekk tilgjengelighet
 

Det ultimate utdrikningslaget i Gdansk

Pris fra
kr1881 pp

Luksushotell i Gdansk, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Bryggerimiddag og øl
  • Kidnapping og strippeshow
  • Bord og drinker på klubb
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Bryggerimiddag og øl

Bryggerimiddag og øl

En bryggerimiddag med et par øl i Gdansk er den perfekte måten å starte kvelden. Den polske spesialiteten av svin som har blitt marinert i øl er er festmåltid uten like! Det følger også med 2 øl hver.
Kidnapping & Strippeshow

Kidnapping & Strippeshow

Arranger en kidnapping av brudgommen og skrem livet av ham i Gdansk. Deretter overrasker dere ham med et hett show, der han er i hovedfokus. Morsomt for dere, skremmende som F*** for ham!
Bord & Drinker på Klubb

Bord & Drinker på Klubb

Bestill et bord på den heteste klubben i Gdansk. Her får dere en hel flaske vodka og blandevann med på kjøpet. Men det beste er hvordan dere tar dere ut på klubben, alle jentene kommer til å ville ha dere!

Detaljer

Det ultimate utdrikningslaget i Gdansk - alt det beste den polske festbyen har å by på!

BRYGGERIMIDDAG MED ØL - Nyt noen gode, kalde øl i et bryggeri og smak på den lokale matretten Golonko (svin som har blitt marinert i øl og langtidstekt på spyd). Den perfekte starten på en polsk kveld på byen.

KIDNAPPING OG STRIPPESHOW - Arranger en kidnapping av brudgommen og skrem livet av ham. Deretter overrasker dere ham med et hett show, der han er i hovedfokus. Dere kommer til å le dere ihjel og han kommer til å drite i buksa av skrekk!

BORD OG DRINKER PÅ KLUBB - Bestill et bord på den heteste klubben i Gdansk. Her får dere en hel flaske vodka og blandevann med på kjøpet. Men det beste er hvordan dere tar dere ut på klubben, alle jentene kommer til å ville ha dere!

Vi har lagt til to netter på 3-stjerners hotell i prisen. Det blir komfortable rom, hotellet ligger i nærheten av utelivet og det passer selvsagt også for utdrikningslag!

Din overnatting

Luksushotell i Gdansk

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Gdansk Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Gdansk upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding