pils-piker-pistoler-gdansk
Gdansk

Pils, piker og pistoler i Gdansk

Sjekk tilgjengelighet
 

Pils, piker og pistoler i Gdansk

Pris fra
kr2555 pp

Luksushotell i Gdansk, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Bryggerimiddag og øl
  • Skytefest med maskinpistoler
  • Biff og pupper
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Bryggerimiddag og øl

Bryggerimiddag og øl

En bryggerimiddag med et par øl i Gdansk er den perfekte måten å starte kvelden. Den polske spesialiteten av svin som har blitt marinert i øl er er festmåltid uten like! Det følger også med 2 øl hver.

Lørdag

Skytefest med maskinpistoler

Skytefest med maskinpistoler

I samarbeid med tidligere soldater fra Polens spesialstyrker er Pissup Reiser stolte av å kunne presentere "Skytefest med maskinpistoler" i Gdansk!
Biff og Pupper

Biff og Pupper

Biff og pupper er den perfekte måten å starte utdrikningslaget på. Her har vi fått med alt som er viktig! God mat og drikke, alkoholen er altså med, og et forrykende hett show med en vakker polsk skjønnhet!

Detaljer

Pils, piker og pistoler i Gdansk - denne pakken har alt man trenger til en klassisk guttetur i Polen!

PILS - Bryggerimiddag og øl! Nyt noen gode, kalde pils i et bryggeri og smak på den lokale matretten Golonko (svin som har blitt marinert i øl og langtidstekt på spyd). Den perfekte starten på en polsk kveld på byen.

PIKER - Biff og pupper er en av våre mest populære aktiviteter. Og det er ikke så merkelig. For hva er vel bedre enn et mørt stykke rødt kjøtt til middag og et sexy show til dessert? Ikke mye!

PISTOLER - "Skytefest med maskinpistoler" er den ultimate kuren for bakrusen. Skyt med en glock, maskinpistol, pumpehagle og andre våpen sammen med polske spesialstyrker. Mer action enn dette får man ikke.

Vi har lagt til to netters budsjettovernatting i prisen. Det blir ikke noe Grand Hotel, men det ligger sentralt og passer for utdrikningslag.

Din overnatting

Luksushotell i Gdansk

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Gdansk Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Gdansk upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding