budsjettpakke-gdansk
Gdansk

Budsjettpakke i Gdansk

Sjekk tilgjengelighet
 

Budsjettpakke i Gdansk

Pris fra
kr1400 pp

Luksushotell i Gdansk, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Busjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Guidet pubcrawl
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Hvor herlig hadde det ikke vært om dere bare kunne komme til Gdansk Lufthavn og så står det noen klar med en privat buss? Vel dette fikser Pissup for dere og dere kan også bestille underholdning!

Lørdag

Guidet Pubcrawl

Guidet Pubcrawl

Guidet pubcrawl i Gdansk - dette er en fantastisk måte å få se byen på og drikke dere hensynsløst fulle. Pissup tar dere med til de aller beste stedene i byen!

Detaljer

Budsjettpakke i Gdansk - alt det viktigste til utdrikningslaget i Polen!

FLYPLASSTRANSPORT - Dere slipper å stå i kø for å vente på taxi, som likevel tar dere den lange veien rundt til hotellet. Vi fikser transport som får dere til hotellet og tilbake til flyplassen i god tid og til en bra pris.

GUIDET PUBCRAWL - Den ultimate starten på kvelden. Vi tar dere med på en guidet pubcrawl i Gdansk, der dere får dra til de beste utestedene i hele byen.

To netters budsjettovernatting er inkludert i prisen. Det er kanskje ikke noe Grand Hotel, men det ligger sentralt og passer for utdrikningslag.

Om dere vil legge til flere aktiviteter - da er det bare å ta kontakt, så kommer en av våre eksperter tilbake til dere så fort som mulig.

Din overnatting

Luksushotell i Gdansk

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luksushotell i Gdansk Image

Hvis dere er ute etter å bli bortskjemt er dette den flotteste løsningen vi tilbyr til utdrikningslag. Luksuspakken inkluderer 4-stjerners hotell med tilhørende lekker og overdådig frokost. Hotellene ligger sentralt og de er vandt til større grupper med festglade nordmenn. Dere kan velge mellom 2 eller 3 personer på hvert rom, og det er sengeplass til alle. Vi passer på at dere fremdeles har mulighet til kontakte vår guide 24/7 hvis det skulle oppstå noen problemer, eller hvis dere trenger råd og veiledning til hvor dere skal ut i byen. Vi gir dere et "get me home" kort, hvor nummeret til guiden deres, taxi selskap og adressen til deres leilighet står oppført. Vi elsker å passe på våre reisende!

Detaljer
Upgrade

Gdansk upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding