Gdansk Bord & Drinker på Klubb image

Bord & Drinker på Klubb i Gdansk

Bord & Drinker på Klubb i Gdansk

Inkludert

  • Gratis inngang til den beste nattklubben i Sopot
  • Bordreservasjon
  • 1 flaske vodka av høy kvalitet og blandevann
  • Vennlig, kvinnelig lokalguide
natteliv
  • Oversikt

Bord & drinker på klubb i Gdansk – start kvelden som ekte VIPs!

Fest med stil på den polske rivieraen, der vi reserverer et bord til dere på den heteste nattklubben i Sopot. Ta Gdansk med storm og føl dere som ekte VIPs med denne eksklusive Pissup-pakken.

Slik fungerer det:

Den vennlige, kvinnelige lokalguiden dere har for kvelden kommer til å passe på at alt går på skinner. Hun henter dere ved hotellet og blir med dere i taxien til Sopot.

Her får dere gratis inngang på den beste nattklubben i byen, der de spiller fantastisk musikk og klientellet her er spesielt vakre. Når dere ankommer stedet har dere en bordreservasjon som venter på dere. Det følger også med 1 flaske vodka av høy kvalitet og blandevann.

Det finnes ikke noe bedre sted enn dette å feste på i Gdansk og som dere sikkert vet er denne byen kjent for festlivet sitt, så dere har virkelig havnet på rett sted! Som dere kanskje vet utgjør Gdansk, Sopot og Gdynia den såkalte Trippelbyen og det er i Sopot de beste utestedene ligger. Med bordreservasjon på denne klubben er det tydelig at dere er VIPs! Alle jentene på klubben kommer til å ønske at de var med dere, så nå kan dere bare velge og vrake.

Merk: Vi kan også fikse samme aktivitet inne i Gdansk, men her er ikke utestedene i nærheten av like bra som i Sopot.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding