Guttetur til Gdansk

Aktiviteter i Gdansk

Aktiviteter i Gdansk

Filters Activities

Se våre 40 beste aktiviteter i Gdansk

label

Aktiviteter i Gdansk - Pissup Anbefaler

Er dere på utkikk etter å arrangere utdrikningslag i Europa eller kanskje dere bare er ute etter å reise vekk en helg på guttetur? Da har Pissup alt dere trenger til å sette sammen en heidundrende fest i Gdansk. Vi organiserer aktiviteter i alle sjangere og gjør vårt beste for at dere skal få en uforglemmelig guttetur. Når man planlegger et utdrikningslag i utlandet er det lurt å planlegge slik at man er sikker på at helgen er fylt opp med masse morsomme aktiviteter. Alt fra kreative pranks på brudgommen til klassiske aktiviteter som skyting, go-karting, firhjulinger eller leirdueskyting. Vi har alt du kan tenke deg!

 

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser