luksuspakke-budapest
Budapest

Luksuspakke i Budapest

Sjekk tilgjengelighet

Luksuspakke i Budapest

Pris fra
kr3503 pp

Colorful Apartments around St Stephen’s Square, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 4-stjerners hotell
  • Hummerlimo
  • VIP Nattklubb
  • Biff og pupper
  • Flyplasstransport
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport ved ankomst

Flyplasstransport ved ankomst

Flyplasstransport i Budapest - fiks transport fra BUD flyplass inn til byen før dere lander - det beste alternativet for utdrikningslaget!

Lørdag

Hummerlimo

Hummerlimo

Hvem har vel aldri ønsket å få kjøre rundt i en limo? Og her får dere kjøre rundt i en vaskekte Hummerlimo! Det finnes ikke noen bedre og mer episk måte å starte utdrikningslaget i Budapest på!
Biff og Pupper

Biff og Pupper

Biff og pupper er den ultimate måten å starte kvelden i Budapest på! Dere får nemlig 2 av de beste tingene i verden på en og samme kveld.
VIP Nattklubb

VIP Nattklubb

VIP Nattklubb i Budapest - opplev den ultimate VIP klubbkvelden i den ungarske hovedstaden. Dere får hoppe over køen og gå rett inn til reserverte bord og drikkekuponger.
Flyplasstransport ved avreise

Flyplasstransport ved avreise

Flyplasstransport ved avreise fra Budapest - etter en gal helg i Budapest er det på tide å ta seg til flyplassen igjen - sørg for at dere ikke kommer for sent til flyet og bestill transport gjennom oss!

Detaljer

Luksuspakke i Budapest - feir utdrikningslaget som ekte VIP-stjerner!

TRANSPORT - Vi henter dere på flyplassen og tar dere med til hotellet... og transporterer dere tilbake igjen etter en lang festhelg, når det føles som at hodet skal eksplodere.

BIFF OG PUPPER - Med 'Biff og pupper' får dere et herlig stykke kjøtt til middag... og til dessert blir det PUPPER I ANSIKTET.

HUMMER - Skal man slå på stortromma, da holder det ikke med en vanlig limo. Da må man nemlig ha en HUMMERLIMO. Dette er en fantastisk måte å cruise rundt i byen på før dere drar til klubben!

VIP NATTKLUBB - Start med en barcrawl gjennom byen og avslutt det hele med en tur til klubben, der dere har et eget bord i VIP-delen.

To netter på et 4-stjerners hotell er inkludert i prisen. Dette er for de gutta som trenger litt ekstra luksus og komfort under utdrikningslaget.

Din overnatting

Colorful Apartments around St Stephen’s Square

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Colorful Apartments around St Stephen’s Square Image

This hostel offers different apartments aorund St Stephen’s Square in the 5th district. The Apartments are spacious and invidivdually designed. All flats come with cozy beds, private bathrooms and a well equipped kitchen.

Detaljer
Upgrade

Budapest upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding