budsjettpakke-budapest
Budapest

Budsjettpakke i Budapest

Sjekk tilgjengelighet
 

Budsjettpakke i Budapest

Pris fra
kr1006 pp

Charming hotel in Budapest's city centre, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • Budsjettovernatting
  • Flyplasstransport
  • Barguide og VIP Strippeklubb
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport ved ankomst

Flyplasstransport ved ankomst

Flyplasstransport i Budapest - fiks transport fra BUD flyplass inn til byen før dere lander - det beste alternativet for utdrikningslaget!

Lørdag

Barguide & VIP Strippeklubb

Barguide & VIP Strippeklubb

Bli med på en uforglemmelig tur rundt i Budapests gater. Vi tar dere med til de aller neste skjenkestedene som passer dere og en eksklusiv strippeklubb. Kun det beste er godt nok!
Flyplasstransport ved avreise

Flyplasstransport ved avreise

Flyplasstransport ved avreise fra Budapest - etter en gal helg i Budapest er det på tide å ta seg til flyplassen igjen - sørg for at dere ikke kommer for sent til flyet og bestill transport gjennom oss!

Detaljer

Budsjettpakken i Budapest har alt det viktigste man trenger til et fantastisk utdrikningslag i Syndens by i Sentral-Øst-Europa!

TRANSPORT - Lander dere på BUD flyplass? Da kommer vi og henter dere med buss og tar dere med til hotellet. Og når helgen er over frakter vi de såre og fyllesyke kroppene deres tilbake til flyplassen i god tid til avgang.

BARER OG VIP STRIPPEKLUBB - Vi sørger for at kvelden starter med et smell... med barguiden vår kommer dere til å få dra til de beste utestedene, som etterhvert utvikler seg til en tur til en VIP Strippeklubb.

HOTELL - Dette er ikke Grand Hotel, men rommene kommer i hvert fall til være komfortable! Dette budsjetthotellet ligger sentralt til og gir dere en fantastisk valuta for pengene.

Denne pakken har alt dere trenger til en utrolig guttetur i Budapest. Men om dere vil legge til aktiviteter er det fullt mulig. Kontakt oss i dag, så tar en av våre festplanleggere i Budapest kontakt så fort som overhode mulig.

Din overnatting

Charming hotel in Budapest's city centre

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Charming hotel in Budapest's city centre Image

The classic hotel is located in the city centre, close walk to some of the best bars and clubs of the city...that means staggering distance! The rooms feature a timeless design. All rooms are equipped with private bathrooms, coffe/tea-station and a TV

Detaljer
Upgrade

Budapest upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding