Dusjstripping i Budapest | Pissup Utdrikningslag

Dusjstripping i Budapest

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Dusjstripping i Budapest

Inkludert
  • 10 min. Dusjshow
  • 1 runde Fatøl
  • Bordreservasjon
  • Gratis inngang
  • Pissup Guide
Night Life
Strip Club Entry

Vill, vakker og våt!

Et strippeshow med en twist. Se en dryppende våt ungarsk skjønnhet vaske seg foran dere på en populær strippeklubb i hjertet av Budapest.

Strippeklubber er alltid gøy, men hvorfor betale for det alle andre får, når dere gutta kan ha en morsom liten overraskelse for dere selv? Det å se en sexy dame dusje, er uten tvil en fantasi for mange menn, spesielt når man er yngre. Det er noe magisk med dråpene med vann som glir over den nakne kroppen, mens hun skrubber puppene. Nå er tiden inne for å oppleve dette live, uten mobil eller skjerm involvert.

Dette kan dere forvente

En av guidene våre vil passe på gruppen deres under hele aktiviteten. Guiden vil møte dere på avtalt møteplass i byen, og ta dere med til strippeklubben der det hele vil skje.

Når dere ankommer klubben, vil dere alle få en iskald ungarsk øl for å få opp stemningen. Det er vel ingen som drar på kino uten popcorn? Så hvorfor dra på strippeklubb uten å nyte en øl?

Dere vil få gratis inngang til klubben, og det vil være et bord reservert til dere, så dere slipper å stresse med å finne plass. Nå er det bare å gjøre seg klar for en spennende og deilig opplevelse.

Etterhvert vil en skikkelig deilig ungarsk skjønnhet komme sakte inn bak glassveggen. Hun har hatt en lang dag og trenger en dusj. Er dere gutter klare for å se på? Fest øynene på kroppen hennes når hun sakte masserer body lotion på den myke huden, før hun griper dusjhodet og vasker seg. Hver centimeter må vaskes!

Dusjstrippingen varer i 10 minutter totalt, så dere har nok av tid til å sikle. Prøv å holde tungen i munnen gutter, vi vet det er vanskelig, men kom igjen!

Reservasjonen varer i en time, men dere kan gjerne være der lenger dersom dere betaler for noen drinker.

Dersom denne erotiske aktiviteten er noe for dere, så sjekk også vår destinasjonsside for Budapest for flere spennende opplevelser i samme stil.

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Guiden vår vil hjelpe dere med å komme til klubben, så dere trenger ikke bekymre dere over å finne den på egenhånd.

Tillegg som utdrikningslaget kan like

  • En ekstra stripper som kan være med i dusjen.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding