Guttetur til Budapest

Aktiviteter i Budapest

Aktiviteter i Budapest

Filters Activities

Se våre 59 beste aktiviteter i Budapest

label

Aktiviteter i Budapest - Pissup anbefaler

Pissup har arrangert reiser og utdrikningslag til Budapest siden 2004 og vi er godt kjent med hva byen har å tilby og hvor de beste stedene er. Uansett hva dere kan tenke dere å gjøre i Budapest, så kan dere finne det gjennom oss. Det betyr også at om vi hadde hatt en liste over alt som faktisk er mulig å gjøre i Budapest, så hadde listen blitt altfor lang. Hvis du ikke finner akkurat den aktiviteten du er på let etter her nedenfor, ta da kontakt med oss så finner vi utav noe sammen!

Ultimat AK47-skyting i Budapest - de beste aktivitetene til utdrikningslaget

Dødsfete aktiviteter

De mest populære aktivitetene til utdrikningslaget i Budapest finner du på denne siden, der vi dekker alt fra spennende aktiviteter for adrenalinjunkies og ville kvelder ute på byen. Om dere er på guttetur i Budapest med Pissup, da trenger dere aldri spørre dere "hva skal vi gjøre her i Budapest da?" siden vi har så mange aktiviteter og idéer at dere ikke kommer til å kunne komme gjennom 10% av dem en gang. Om dere nettopp har landet i Budapest til utdrikningslaget, da er vår Barguide & VIP Strippeklubb et absolutt must. Budapest blir beskrevet som 'Østens Paris' og det med all rett. I denne syndens by er det smart å ta en guidet pubcrawl for å få litt lokalkunnskap og bli tatt med til der alt action hender.

Etter en kveld med sexy ungarske jenter som stripper for dere, mens dere helte nedpå med billige shots og øl, så er dere kanskje ikke i toppform morgenen etter. Frykt ikke: Pissup er her! Med vår ultimate AK47-skyting tar vi dere med til en av de beste skytebanene i hele Budapest, der dere får trening i skytekunsten.

Samme hva dere velger å gjøre, sammen med Pissup trenger dere aldri tenke på noe - vi fikser alt. Alle aktivitetene våre er spesielt designet til én ting, og kun én ting: å gjøre den siste helgen som fri mann til den beste festen noensinne!

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser