det-ultimate-utdrikningslaget-bratislava
Bratislava

Det ultimate utdrikningslaget i Bratislava

Sjekk tilgjengelighet
 

Det ultimate utdrikningslaget i Bratislava

Pris fra
kr3341 pp

Contemporary Luxury hotel , 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Sightseeing med øl
  • Gjørmebuggies
  • Biff og pupper
  • Partyslava på natten
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Ølsightseeing

Ølsightseeing

Få med dere alle de viktige severdighetene i Bratislava med en ølsightseeing. Den vennlige guiden tar dere med rundt til severdigheter som er utvalgt spesielt for dere. Øl følger også med så klart!

Lørdag

Gjørmebuggies

Gjørmebuggies

Gjørmebuggies i Bratislava - få dere et seriøst adrenalinkick ved å kjøre på hissige gjørmebuggies gjennom et skikkelig røft terreng!
Biff og Pupper

Biff og Pupper

Biff og pupper i Bratislava er den perfekte starten på en gal kveld i Slovakias hovedstad! Dere får først et herlig biffmåltid og etterpå får dere et forrykende lekkert show med en vakker slovakisk stripper!
Partyslava på natten

Partyslava på natten

Partyslava på natten - dra ut på de beste barene i Bratislava og besøk en av byens beste strippeklubber. Kvelden avsluttes med en tur på nattklubb.

Detaljer

Velkommen til Partyslava - der den eneste regelen er at man skal bli fullstendig slått ut, eller så kan man bare dra hjem! Det ultimate utdrikningslaget i Bratislava er perfekt for en gjeng karer som vil ha en MORSOM og UNIK guttetur til den slovakiske hovedstaden.

ØLSIGHTSEEING - Glem vanlig sightseeing! Når man er på utdrikningslag, da er det ølsightseeing som gjelder. Ta en runde og se alle viktige severdigheter i byen... med en ølpause på veien.

GJØRMEBUGGIES - Tenk dere Mad Max... bare uten den australske dialekten og med masse gjørme. Finn ut hvem som er den beste sjåføren etter to fartsfylte konkurranser i terrenget!

BIFF OG PUPPER - Dette konseptet er populært av en veldig god grunn... Et nydelig biffmåltid etterfulgt av et privat strippeshow. Det fikser vi!

PARTYSLAVA - Den ultimate kvelden på byen i Bratislava. Dette inkluderer en barcrawl, inngang på en av byens beste nattklubber og en tur på strippeklubb. Drikke, musikk og pupper. Hva mer kan en mann ønske seg?

To netter på et 3-stjerners hotell er inkludert i prisen.

Om dere vil legge til flyplasstransport, en limo eller hvilken som helst annen aktivitet, da er det fullt mulig. Ta kontakt med oss i dag, så kommer en av våre Bratislava-eksperter tilbake til dere så fort som mulig!

Din overnatting

Contemporary Luxury hotel

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Contemporary Luxury hotel  Image

The hotel is situated in Bratislava's city centre, in a great location close to the main train station. That means it will be close to transport links, plus the sights...and the bars. Party time! The rooms in this recently built hotel are colorful and modern. All rooms are equipped with their own private bathroom.

Detaljer
Upgrade

Bratislava upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding