luksuspakke-bratislava
Bratislava

Luksuspakke i Bratislava

Sjekk tilgjengelighet

Luksuspakke i Bratislava

Pris fra
kr3693 pp

Modern stylish Hotel in Bratislava, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 4-stjerners hotell
  • Vinsmaking
  • Biff og pupper
  • VIP Nattklubb
  • Flyplasstransport
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport

Flyplasstransport

Bestill flyplasstransport gjennom Pissup og få en privat buss som er både romslig og komfortabel. Ingen liker å fikse taxi når man nettopp har landet i et nytt land, så la oss ta oss av alt stresset!

Lørdag

Vinsmaking

Vinsmaking

Vinsmaking er noe for de som er litt finere i kantene. Her får dere besøke en slovakisk vingård og smake på deres lokalproduserte vin. Dere blir også servert ostefat og kjøttspesialiteter i tillegg til 8 viner!
Biff og Pupper

Biff og Pupper

Biff og pupper i Bratislava er den perfekte starten på en gal kveld i Slovakias hovedstad! Dere får først et herlig biffmåltid og etterpå får dere et forrykende lekkert show med en vakker slovakisk stripper!
VIP Nattklubb

VIP Nattklubb

VIP Nattklubb i Bratislava - reserver et VIP-bord på en av de beste nattklubbene i den slovakiske hovedstaden og få med drikke til en verdi av 30€ per person.

Detaljer

Luksuspakken i Bratislava er for alle dere som vil flashe med penga og gi utdrikningslaget litt ekstra bling!

VIN - Dra ut på en ekte vingård utenfor Bratislava, få en omvisning og smak litt på de lokale vinene. Dette er veldig sofistikert, men samtidig kan dere også bli drita fulle.

BIFF OG PUPPER - Den klassiske Pissup-aktiviteten. De beste idéene er ofte enkle: start med en mør biff og se på et par dansende pupper til dessert.

VIP NATTKLUBB - Nå er det på tide med litt VIP-action: få gratis inngang til en fet nattklubb, der dere har et eget bord reservert i VIP-delen, inkludert drikke til en verdi av 30€ per person.

FLYPLASSTRANSPORT - Dette er inkludert i prisen. Det betyr at dere slipper å betale i dyre dommer for taxi som tar den lange veien rundt. Vi får dere til hotellet og tilbake til flyplassen igjen, I GOD TID.

4-STJERNERS HOTELL - Vi reserverer et fint, komfortabelt hotell som ligger perfekt til rette... altså krypeavstand fra alle klubbene!

Din overnatting

Modern stylish Hotel in Bratislava

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Modern stylish Hotel in Bratislava Image

The hotel is situated in the centre of Bratislava - only a short bus ride away from the Old Town district. That means it's close to the sights (and the bars) of the Slovakian capital! The modern and stylish rooms are equipped with their own bathrooms, Tv and a minibar.

Detaljer
Upgrade

Bratislava upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding