Guttetur til Bratislava

Aktiviteter i Bratislava

Aktiviteter i Bratislava

Filters Activities

Se våre 48 beste aktiviteter i Bratislava

label

Aktiviteter i Bratislava - Pissup anbefaler

Et utdrikningslag i Bratislava, eller Partyslava som vi liker å kalle byen, er så mye mer enn å bare bli full med kompisene sine. Selvsagt så er øl, øl og mere øl grunnlaget for de fleste utdrikningslag og gutteturer, men det dere virkelig må fylle helgen med, er så mange aktiviteter som budsjettet tillater. Aktivitetene våre i Bratislava inkluderer alt fra Gjørmebryting med et par vakre kvinner og AK-47 Ekstremskyting til 110-meters Actionhopp og en omvisning av Bratislavas sexy utvalg med en Strippecrawl.

Jo mer dere legger til, jo mer minneverdig kommer helgen i Slovakias hovedstad til å bli! Og våre erfarne lokalguider kommer selvsagt til å sørge for at gutteturen kommer til å bli alt dere har ønsket og mer til.

Utdrikningslag i Bratislava med Pissup

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser