luksuspakke-berlin
Berlin

Luksuspakke i Berlin

Sjekk tilgjengelighet
 

Luksuspakke i Berlin

Pris fra
kr5427 pp

Luxury design Hotel in the city centre, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Flyplasstransport
  • Kjør med stridsvogn
  • Nattklubb med VIP-bord
  • Strippemiddag
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Flyplasstransport (Schönefeld)

Flyplasstransport (Schönefeld)

Bestill flyplasstransport til Schönefeld i Berlin og få en enkel og avslappende transportløsning, der dere ikke trenger bekymre dere for å komme frem til flyplassen i tide.

Lørdag

Kjør med stridsvogn (kjør den selv)

Kjør med stridsvogn (kjør den selv)

Vil dere få følelsen av hvordan det er å invadere et land? Kjør med stridsvogn i Berlin og lev ut guttedrømmen. Velg mellom å kjøre selv eller å overlate det til de profesjonelle.
Strippemiddag

Strippemiddag

Nyt en herlig biffmiddag sammen med en kald øl - deretter kommer desserten - nemlig et sexy strippeshow. Dere får et helt eget rom til å nyte godsakene!
Nattklubb VIP-bord

Nattklubb VIP-bord

Lyst til å føle deg som en rockestjerne for en kveld? Bestill vår Nattklubb med VIP-bord, slik at du og gutta kan leve ut rockestjernedrømmen!

Detaljer

Luksuspakke i Berlin - denne pakken har alt som trengs til en heftig VIP-helg i den tyske hovedstaden!

TRANSPORT - Det er aldri moro å lande på en ukjent flyplass med en stor gjeng og prøve å fikse transport til hotellet. Så la oss fikse det for dere! Vi ordner komfortabel transport og sørger for at dere kommer frem og tilbake i god tid.

STRIPPEMIDDAG - Dette er en klassisk Pissup-aktivitet av en grunn. En nydelig biffmiddag etterfulgt av et privat strippeshow. Hva mer kan en mann ute på utdrikningslag ønske seg?

NATTKLUBB MED VIP-BORD - Nå er det på tide å oppføre seg som om man eier stedet! VIP-inngang til klubben, bordreservasjon og en flaske sprit med blandevann. Det er slik det føles å være på topp!

KJØR MED STRIDSVOGN - Om dere elsker fart og spenning, da kommer dere til å elske å kjøre stridsvogn. Det vil garantert gjøre utdrikningslaget til en helt unik opplevelse.

To netter på et 3-stjerners hotell er inkludert i prisen. Det vil være fint, komfortabelt og best av alt: utdrikningslagvennlig!

Din overnatting

Luxury design Hotel in the city centre

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Luxury design Hotel in the city centre Image

The Hotel is located in the city centre, ideally positioned next to the river Spree, and many of the sights...and close to the metro, taking you all over Berlin. The hotel itself features a modern, colorful design. All rooms have their own bathrooms, a minibar and a tea/coffee-station. Some rooms have a balcony. Great location, lovely hotel...if you like the sound of that, then you'll be more than happy!

Detaljer
Upgrade

Berlin upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding