luksuspakke-barcelona
Barcelona

Luksuspakke i Barcelona

Sjekk tilgjengelighet
 

Luksuspakke i Barcelona

Pris fra
kr2873 pp

Spacious modern apartments in Barcelona, 2 natt/netter

Sjekk tilgjengelighet
Rediger pakke

Inkludert

  • 3-stjerners hotell
  • Biff og stripping
  • Inngang på nattklubb
  • Hummerlimo
  • Program

  • Overnatting

Fredag

Biff og stripping

Biff og stripping

Biff og stripping er en av våre bestselgere. Her følger med alt en mann kan ønske seg, nemlig biff, øl og flotte damer som tar av seg klærne spesielt for dere. Det blir ikke bedre enn dette!
Hummerlimo

Hummerlimo

Hummerlimo er det feteste og mest luksuriøse kjøretøyet dere kan få tak på i Barcelona. Vi fikser champagne, guide og om dere ønsker det: strippere! Det er ikke noe vi ikke kan fikse.
Inngang til nattklubb

Inngang til nattklubb

Inngang til nattklubb - opplev det beste utelivet som Barcelona har å tilby! La oss ta oss av tenkingen, mens dere tar dere av drikkingen.

Detaljer

Luksuspakke i Barcelona - alt dere trenger til en VIP-helg i den katalanske hovedstaden!

BIFF OG STRIPPING - Alt en mann kan ønske seg! Først et nydelig stykke mørt kjøtt, etterfulgt av et lekkert strippeshow. Det fikser vi!

HUMMER - Hummerlimoen vår er den mest luksuriøse måten å cruise rundt i Barcelona på. Glem taxier og offentlig transport. Alle kommer til å snu seg etter dere når dere kommer rullende inn til klubben med denne kjerra. Det følger også med 2 flasker bobler for å få dere i skikkelig festhumør.

INNGANG PÅ NATTKLUBB - 'Står dere ikke på lista, da kommer dere ikke inn...' Hva blir det på spansk? Vel, man vil uansett unngå denne situasjonen når man skal ut på byen og feste. Vi fikser inngang til en av de fete strandklubbene i Barcelona, der de spiller den beste musikken og festen aldri slutter!

To netter på et 3-stjerners hotell er inkludert i prisen. Det er et fint hotell med store rom og det ligger selvsagt også i nærheten utelivet i byen, altså innenfor krypeavstand.

Ønsker dere å legge til flere aktiviteter? Da kan dere selvsagt det! Ta kontakt med oss i dag, så kommer en av våre Barcelona-eksperter tilbake til dere så fort som overhode mulig.

Din overnatting

Spacious modern apartments in Barcelona

For å se endelige priser, klikk på "sjekk tilgjengelighet" og deretter "se priser"
Spacious modern apartments in Barcelona Image

These apartments are ideally located in the historic city centre of Barcelona. That means close to the sights...and staggering distance from the pubs and bars! All apartments are fully equipped with a bedroom, living room, kitchen and bathroom. Some also have a balcony. If you don't fancy a hotel, want your own space close to the action...then this apartment is the ideal choice!

Detaljer
Upgrade

Barcelona upgrade options

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Problemfri, sikker & individuell betaling

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding