Partybuss Flyplasstransport - ankom byen som rockestjerner

Partybuss Flyplasstansport i Barcelona

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Partybuss Flyplasstansport i Barcelona

Inkludert

  • of Cava
  • 40 min. Party Bus Tour
Night Life
Festbuss

Partybuss Flyplasstransport i Barcelona – start festen så fort dere lander!

Stig ombord på festbussen! Vil dere føle dere som rockestjerner på turné når dere ankommer Barcelona? Vel, da er det bare å hoppe ombord på denne partybussen og gjøre dere klare for en kjøretur dere aldri kommer til glemme.

Denne bussen er den perfekte måten å få deg og gutta fra flyplassen til hotellet på. Og siden dette er Pissup, så har vi ikke glemt alkoholen: det kommer til å være et par flasker med cava som venter på dere ombord. For hva er vel et utdrikningslag uten bobler?

Så mens dere nyter alle goder med partybussen, så tar sjåføren dere med på en litt lenger kjøretur til hotellet! En vennlig lokalguide kommer til å være tilstede for å sørge for at alt går knirkefritt.

Slik fungerer det:

Guiden møter gjengen ved flyplassen. Partybussen kommer til å ta dere til hotellet deres (dere kommer til å ta en litt lenger rute, slik at dere kan nyte bussen bittelitt lenger). Til slutt blir dere sluppet av utenfor døren til hotellet.

Merk: Større/mindre buss, alt etter gruppestørrelsen. Bussen er også tilgjengelig i svart! Vil dere ha litt underholdning ombord på bussen kan dere også bestille med en stripper på turen – for en ekstra kostnad da så klart. Ta kontakt med oss, så fikser vi det!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding