Barcelona Ford Expedition Limo Transfer image

Ford Expedition Limo Transfer i Barcelona

Ford Expedition Limo Transfer i Barcelona

Inkludert

  • Privat guide
  • Engelsktalende sjåfør
  • 2 flasker Cava
daytime
  • Oversikt

Ford Expedition Limo Transfer i Barcelona – bli hentet på flyplassen i deres helt egne limousin!

Unngå alt stress med å få tak i transport fra flyplassen til hotellet og se ut som en rockestjerne på samme tid ved å leie en privat Ford Expedition Limo!

Den engelsktalende sjåføren vår henter dere på flyplassen, popper et par flasker med musserende for dere og kjører dere helt til døren ved hotellet.

Ekstra:

Om dere virkelig vil ha rockestjerne-opplevelsen så kan vi ordne at en vakker, spansk ‘chica’ – for en ekstra kostnad – kommer og danser for gjengen i limousinen. Hent henne på veien til hotellet og se på mens hun heller opp et glass musserende til hver av dere. Deretter utfører hun et 15 minutter langt privat show for hele gjengen. Hun kommer også selvsagt til å gi den heldige brudgommen litt ekstra oppmerksomhet!

Mer informasjon:

Kjøreturen varer i 45 minutter og dere får 2 flasker med cava inkludert i prisen. Limoen har også laserdiscolys montert.

Prisen er basert på 8 personer, men limoen har plass til 12. Uansett hvor stor gruppen er så betaler dere for 8 personer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å sette opp det ultimate utdrikningslaget!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding