Guttetur til Barcelona

Aktiviteter i Barcelona

Aktiviteter i Barcelona

Filters Activities

Se våre 32 beste aktiviteter i Barcelona

label

Aktiviteter i Barcelona - Pissup anbefaler

Opplev den berømte fiestaen! Barcelona tilbyr både klassiske og unike aktiviteter til utdrikningslaget, alt fra innendørs go-karting til dvergstrippere. Kanskje dere til og med har nok cojones til å dra på et strippe- og slangeshow? Dette er brudgommens siste sjanse til å virkelig ha en dødskul helg sammen med gutta, så ikke kast bort tiden på å bare sitte og drikke i baren... Gjør dere heller klare for en splitter pine gal kveld på byen!

Barcelona wakeboarding - Pissup

Barcelonas sprø og morsomme aktivteter

Barcelona er en av de få bra destinasjonene til utdrikningslaget som har en strand ved havet, hvilket i sin tur legger til en helt ny twist med muligheter til å prøve wakeboarding ute på vannet. Vi tilbyr også noen helt unike pranks, som for eksempel en dvergstripper. Eller hva med en tur til sexklubben Bagdad, der dere kan få med dere noen ekstremt sexy show. Her har dere ingen unnskyldninger for å ikke gjøre helgen til noe dere kommer til å huske for resten av livet!

Og som med alle Pissups destinasjoner, så kan dere bare sende oss en melding om dere ikke finner den aktiviteten dere er ute etter. Vi kommer til å gjøre vårt aller beste for å hjelpe dere.  

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Pakkereiser